Dobó Kata szerelmi életéről vallott
2021-04-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár igen zárkózottnak tartja magát és nem is nagyon szeret magáról beszélni, mégis kendőzetlen őszinteséggel vallott magánéletéről Dobó Kata, aki amellett, hogy tisztázta a róla szóló álhíreket, sejtelmesen a szakításairól is mesélt.

 

Nem foglalkoztatják a róla keringő pletykák Dobó Katát. A színésznő azt mondja, jókat nevet a róla szóló álhíreken, és már nem is számít neki, mit gondolnak a kívülállók, így az sem különösebben zavarja, hogy egy vidéki lap nemrégiben azt írta meg, jónéhány kiló felszaladt rá a karanténban.

- Ábel Anitával beszélgettünk a napokban és óhatatlanul szóba került a karantén, a bezártság, hogy többet olvas, tévézik az ember, és hát valljuk be, többet is nassol. A nassolás eredménye pedig egy-két kiló plusz. Anita másnap viccesen elmesélte a tévében, erre egy lap azt írta meg, hogy meghíztam. Ezeken a cikkeken én mosolygok, ha nagyon viccesek, még nevetek is. A pletyka, a kattintásvadászat nem érdekel. És különben is csak két kilót híztam - mondta nevetve a Best magazinnak Dobó Kata.

A szerelemről és a párkapcsolokról pedig így fogalmazott:

- Mostanság egyébként sincs hol ismerkedni. Azt viszont érzem, végre normalizálódott a rólam kialakult kép, és ez jó. Közben tudom, helyesek az intuícióim, és mindig beigazolódik, hogy jól döntöttem. Mindig éreztem, tudtam, mikor van vége valaminek, igaz ez munkára és párkapcsolatra egyaránt. Nekem óriási szabadságot ad az, hogy ki merem mondani, vége. Közben nyilván van bennem némi félelem a világtól, hiszen én is csak egy hús-vér ember vagyok - magyarázta a magazinnak a 47 éves színésznő, akiről 2019 októberében derült ki, három év után szakított Zsidró Tamás sztárfodrásszal.

Forrás: Blikk