Dér Heniék megmutatták a kisfiukat
2021-08-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Májusban született meg Bakos Gergő és Dér Heni első gyermeke, Beni. A szülés kezdete pedig kalandosra sikerült, ugyanis Gergő a rendőröktől kért segítséget, amikor az énekesnőnél beindult a szülés. A rendőrség így kéklámpával, szirénával szállította kórházba a házaspárt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés


Heni a Story Magazinnak pedig egyenesen úgy nyilatkozott kisfiáról, hogy Beni egy igazi angyalgyerek. Majdnem végigalussza az éjszakát, nem hasfájós, sírós, hanem leginkább mosolygós kisbaba. A család élete ennek köszönhetően harmonikus és az sem kizárt, hogy bővül majd a családjuk.

"Egyre jobban élvezzük a szülőséget. Olyan felhőtlen és harmonikus az életünk vele, amilyen a várandósság ideje alatt is volt. Ha mindez ilyen marad, jöhet a második baba, mert így könnyen kedvet kapunk. Nem tűnik távolinak a családbővítés"– árulta el az énekesnő a lapnak.

A harmóniáról pedig az is árulkodik, hogy Gergő mindenben kiveszi a részét, kialakultak saját rituáléik. Ráadásul azt is meg tudják oldani, hogy Heni hetente kétszer edzőtetembe járhasson.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés


Azonban egy nehézséggel is szembe kellett nézniük, ugyanis hogy Heninek meggyűlt a baja a szoptatással. Habár az első pillanattól beindult a tejtermelése, hamarosan belázasodott a tejláz miatt. Azonban ez sem gátolta meg abban, hogy úgy láthassa, a legjobbat hozza ki belőle az anyaság.

"Jó dolog édesanyának lenni, ez hiányzott az életemből. Sajnálom, hogy későn váltam anyává, mert ez egy csoda, de ugyanakkor örülök is neki, mert erre tényleg meg kell érni. Sokan kételkedtek bennem a távolabbi ismerőseim közül, akik azt látták, hogy egy fiús, karrierista, nő vagyok, és és azt gondolták, hogy sose lesz nekem annyira fontos egy gyerek, mint a munka. Márpedig de" – fogalmazta meg Dér Heni, majd hozzátette: a fiús énje egészen eltűnt, amellyel korábban darálta a férfiakat.

Az újdonsült szülők három hónapos babájuk arcát is megmutatták:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Story Magazin (@storymagazin_hu) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk