Dér Heni a várandósságáról vallott
2023-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dér Heniék családja hamarosan négy főre bővül, ugyanis pár hónap múlva megérkezik hozzájuk a második kisbabájuk. Az énekesnő pocakja egyre szebben kerekedik, ő pedig nem rejti véka alá határtalan boldogságát: a várandósságról mesélt.

Dér Heni karácsony után jelentette be az örömhírt, miszerint a második gyermeküket várják Bakos Gergővel. Az énekesnő előtte kemény időszakon esett át, ugyanis elvesztette az egyik babáját, ráadásul rosszul is lett, s végül a kedvese mentette meg az életét. Ám aztán rájuk mosolygott a szerencse: Bendegúznak hamarosan kistestvére születik, amelyet az alábbi szöveggel tudattak:

„Ki mit kapott karácsonykor? A mi Jézuskánk úgy megáldott minket, hogy az ajándéka be sem fért a fa alá, egyenesen a szívünkbe (alá) költözött” – lelkesedett a kismama.

A baba nemét egyelőre nem lehet tudni, de annyi biztos, hogy az előadó teljesen kivirult, nagyon jól áll neki a terhesség, amit egy újabb fotóval alá is támasztott a közösségi oldalán. A várandósságról mesélt, miközben megmutatta szépen kerekedő pocakját is. A bejegyzés ide kattintva megnézhető.

"Minden tünetével együtt a várandósság az egyik legszebb időszak az életemben... Egy nő, egy anya valóban minden fájdalmat kibír, ha a gyermekéről van szó… Nincs olyan kín, hogy közben ne tudna a gyermeke szemébe mosolyogni… Olyan erőt ad, ami tényleg hegyeket tud megmozgatni…"– áradozott Heni.