Filipánics Bálint Barcelonába költözött a szerelmével
2023-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Filipánics Bálintot az Éjjel-nappal Budapestben ismerhette meg az ország, később pedig úgy döntött, megméretteti magát egy valóságshow-ban, és jelentkezett a ValóVilág előző szériájába. 2021-ben a Survivorben is bizonyította elszántságát, a celeb csapatot erősítve, és hosszú ideig kitartott a szigeten.

Az egykori színész már két éve él boldog párkapcsolatban, barátnője, Niki ráadásul egy sikeres modell, aki folyton járja a világot. A lány nagy lehetőséget kapott Spanyolországban, ezért a szerelmesek úgy döntöttek, elhagyják Magyarországot és Barcelonába költöznek.

„Imádok repülni, fent, a magasban lenni, s már kiskorom óta arról álmodoztam, hogy minél többet repülhessek. Az álom beteljesült, 17 éves korom óta utazok, legtöbbször egyedül, és már megszámolni se tudom, hányszor repültem, de még soha nem izgultam ennyire, mint most, ezért erre inni kellett 1-et (2-t), mivel nagy döntést hoztunk meg Bálinttal: elhagytuk az országot, de a szívünket azért otthon hagytuk… egyszer visszatérünk, de addig is Viva Espana! Hola Barcelona!” – jelentkezett be a reptérről a gyönyörű lány. Bálint pedig a hivatalos Instagram-oldalán számolt be az első napjukról:

„Eltelt az első nap, és nagyon pozitívak a benyomások! Még nincs sok turista, csak páran lézengenek a belvárosban. (Egyáltalán nem bánom, tavasszal úgyis beindul az élet!) Az időjárás napközben csoda, 13-17 fok, de este és reggel még hideg van. Az ember közérzete valahogy más. Pozitívabb, energikusabb. Alig várom, hogy bevegyelek, Barcelona” – áradozott az új lakhelyükről.