Valkusz Milán szerelme nehezen viseli az énekes ismertségét
2023-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hamar megismerte a siker árnyoldalát Valkusz Milán. A Valmar tagja a Palikék Világa by Manna Futtában című adásában mesélt erről, sőt, féltve őrzött magánéletéről is elárult részleteket.

Valkusz Milán a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában elmondta, hogy úgy érzi, arra az érdeklődésre, ami jelenleg övezi őt és zenésztársát, Marics Petit, nem lehet felkészülni.

„Erre nem lehet szerintem... Sok árnyoldala van, és nekünk nagyon hamar eljöttek az árnyoldalak. Erre senki nem tud felkészülni, maximum akklimatizálódni próbál” – kezdte Valkusz, majd kifejtette, mire gondol.

„Ismertség, privát szféra megszűnése, érdekemberek, érdekbarátok. Ez tipikus, mindenki ezt mondja. De inkább az, hogy hamarabb elértük azt az ingerküszöböt, amitől besokallhatsz. Fel kell venni az álarcot, hogy nem vagy mindig boldog, nem tudsz mindig úgy festeni, ahogy elvárja az a rajongó. Én szeretnék mindenkinek eleget tenni, de nem mindig tudok, a lelkivilág véges. Túl sok embernek kell eleget tenni, ebbe a legnehezebb beleszokni talán” – mondta a zenész, aki ennek ellenére nem panaszkodik, úgy gondolja, a sikerük ajándék.

Valkusz Milán arról is beszélt, hogy nemrégiben megmutatta a közösségi oldalán a barátnőjét. Ebben a döntésében az is közrejátszott, hogy Marics Peti is nyilvánosságra hozta a kapcsolatát Tóth Andival. Valkusz Palik László kérdésére elárulta, hogy a párja hogyan viseli a Valmar körül kialakult őrületet.

„Borzalmasan. Nem is várható el, hogy ebbe könnyen beleszokjon az ember. Túl sok impulzus – hogyan fogalmazzak, hogy ne hangozzon csúnyán –, egy érzékeny, virág lelkű nőnek nagyon nehéz ezt megszokni.

A féltékenységet eldobni, mindenféle dolgot eldobni, hogy ne óvjon túl, ne tiltson túl, hogy ne legyen toxikus. Nem azért mondom, hogy rágalmazzam, de sajnos ezt egy másik dimenzióban tudom elképzelni, hogy valaki azt mondja feketén-fehéren, hogy semmi baj nincs ezzel az élettel. Volt barátnőm a befutott élet előtt is, ott azért ez nem így volt. Változott a világom, a környezetem, sokkal impulzívabb lett az életem” – vallotta be a híresség, akinek a párja egy hotelben hoszteszmenedzser.

Milán azt is elmondta, hogy úgy érzi, neki lehetetlen tervezni, az az életstílusa pedig csak azt engedi meg, hogy ússzon az árral.