Újra trendi a francia manikűr
2023-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

A régi klasszikusok időről időre visszatérnek, hogy levegyék lábukról a szépségápolás megszállottjait. Nincs ez másképp a francia köröm esetében sem. Az új irányzatok erre az évre is tartogatnak számunkra néhány meglepetést.

 

Most, hogy elmúltak az ünnepek, nem várhattak tovább a legszebb manikűrök trendteremtői, máris elárasztottak minket szebbnél szebb ötletekkel, amikből kedvünkre válogathatunk, mielőtt újra ellátogatunk a körmösünkhöz. Bár a francia manikűr a kezdetek óta velünk van, mégis képes évről évre megújulni, és pont ezért imádjuk! Mi sem mutathatna szebben, mint egy igényesen megfestett francia körömszett, amiről nem tudod levenni a szemeid? Nézz körül, ha új inspirációra éhezel, a francia köröm az, amiben biztos, hogy semmilyen körülmények között nem fogsz csalódni!

Nem is francia!

Tudtad, hogy a francia manikűrnek semmi köze Franciaországhoz? Az ötlet egyenesen Hollywoodból származik és Jeff Pink fejéből pattant ki 1975-ben, aki az Orly márka alapítója. Jeff egy olyan köröm dizájn után kutatott, ami segít lerövidíteni az időt a ruha, smink, haj körömcseréknél a színésznőknél, hogy mihamarabb színpadra állhassanak. Ez a stílus szinte azonnal elnyerte a rendezők tetszését, hiszen minden öltözethez passzolt, és csodás, természetesen ragyogó kinézetet biztosított a kezeknek. Innentől egyenes út vezetett a francia körömnek a világhírig, ma már szinte nincs olyan nő, aki ne találkozott volna vele valamilyen formában.

Mondhatnánk, hogy nincs új a nap alatt, de akik szeretik nyomon követni a trendeket, pontosan tudják, hogy ez nem így van! A divat mindig képes megújulni, és megannyi frissítéssel megörvendeztetni a nagyérdeműt. Nézzük, melyek mutatkoznak eddig az uralkodó tendenciáknak 2023-ban!

Klasszikus, de mégsem

A színek mellett dönteni mindig jó ötlet, és idén nem csak a színek, hanem a textúrák is dominálnak majd a körömtrendek terén. Válassz téli árnyalatokat, dobd fel néhány kristállyal vagy gyönggyel, de a króm is megfontolandó, ha szereted az igazán különleges megjelenést!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wendy (@mydumbnails) által megosztott bejegyzés


Elmosódott határok

Egy ideig biztosan nem találkoztál vele, azonban most újra visszatérnek az ombre francia körmök, ráadásul egy még különlegesebb formájukban! Remekül mutat, ha csillámokból képezel átmenetet, de ha elég ügyes vagy (vagy a körmösöd bevállalós) mintákból is újra alkothatod a remekművet.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OPI UK&I (@opinailsuk) által megosztott bejegyzés


Amivel még biztosan nem találkoztál

A kreativitásnak tényleg csak a képzelet tud határt szabni, vannak olyan leleményes és bevállalós körmök, amikre biztos, hogy minden tekintet rátapad majd! Nem kell túlgondolnod, két rendkívül egyszerű technika ötvözése is olyan végeredményt nyújt majd, amire nem is számítottál!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imarni (@imarninails) által megosztott bejegyzés