Demcsák Zsuzsáék kitűzték az esküvő időpontját
2020-03-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Lassan az utolsó akadály is elhárul Demcsák Zsuzsa és indiai szerelme házassága elöl, így a szerelmesek hamarosan kimondhatják az igent – olvasható a Ripost tegnapi számában.

 

Demcsák Zsuzsa még az Ázsia Expressz 2 tavalyi forgatásán ismerte meg az indiai Krishant, aki háttéremberként dolgozott a műsor forgatásán. Kettejük közt hamarosan szerelem szövődött, s eldöntötték, hogy a férfi Magyarországra költözik. Ehhez azonban össze kell házasodniuk, a szigorú szabályok miatt csak így kaphat állandó tartózkodási engedélyt.

A frigy megkötése azonban szintén számos akadályba ütközött, a műsorvezető és szerelme immár több mint fél éve harcolnak a hatóságokkal annak érdekében, hogy összeköthessék az életüket. Zsuzsa most boldogan újságolta, hogy ez végre sikerült.

– El sem hiszem, de sikerült! Rengeteg nehézséggel kellett megküzdenünk itthon és Indiában is, de végre itt van a kezemben a papír, ami igazolja, hogy Krishan hivatalosan is feleségül vehet... – újságolta a lapnak Demcsák, azt sem titkolva, hogy már az esküvő időpontját is kitűzték. „A pontos dátumot már korábban is tudtuk, csak azt nem, hogy addigra minden sínre kerül-e. Nos, most már biztos, hogy a tervezett napon kimondhatjuk egymásnak az igent. Persze, az időpont a mi titkunk marad” – tette hozzá. Zsuzsa azt mondja, bár egyelőre csak a tartózkodási engedély van meg, a házassághoz szükséges papírokat még le kell fordíttatni, de ez már csak 6 hetet vesz igénybe, onnantól pedig nincs más dolguk, csak az esküvőre koncentrálni.

Forrás: Blikk