Szabó Zsófi már 5 éve lubickol a boldogságban
2020-03-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az RTL műsorvezetőjének fontosak a dátumok és a szép emlékek, férje, Kis Zsolt, éppen öt évvel ezelőtt kezdett el neki udvarolni.

– Nagyon cukik a kommentelők, elhalmoznak minket a szép szavakkal, ez talán azért van, mert látszik rajtunk az egymás iránti szeretet, ami az elmúlt öt évben sem halványult közöttünk, Mendel születése óta pedig csak mélyült. Zsolti nem szereti, ha fotózzák, így az Instagramra is csak ritkán teszek ki róla képet, de olykor jólesik világgá kürtölni a boldogságunkat – árulta el lapunknak a műsorvezető. A házaspár ismeretsége közös hobbijuknak, a lovaglásnak köszönhető. Régóta ismerték egymást, de a vonzalom nem alakult ki azonnal közöttük. Zsolti nem tette meg rögtön az első lépést, de később bepótolta az elmaradást. Pár év elteltével, amikor újra találkoztak, nem volt több kérdés közöttük.


– Az első pillanattól éreztem, hogy ő a másik felem, minden olyan egyértelmű volt, azt hiszem, erre mondják, hogy mindent elsöprő szerelem. Már az elején tudtam, hogy vele szeretnék családot alapítani. Persze nálunk is vannak nehezebb napok, amikor nem úgy jönnek össze a dolgok, mint ahogyan elterveztük, de az, hogy itt vagyunk egymásnak és így szerethetünk, minden akadályon átsegít – tette hozzá Zsófi.

Forrás: Blikk