Demcsák Zsuzsa újra szerelmes
2023-04-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Demcsák Zsuzsa, aki úgy érzi, még mindig nincs túl a férjén, nemrég egy elég sejtelmes bejegyzést osztott meg közösségi oldalán.

Demcsák Zsuzsának fenekestül felfordult az élete, amikor – közel három év után – véget ért mesébe illő házassága indiai származású férjével, Krishan Dangwallal. Még az Ázsia Expressz forgatásán szerettek egymásba, majd hamar össze is házasodtak, a férfi pedig Magyarországra költözött a kedveséhez. A Money or Love című műsor forgatása során hónapokig kellett több mint 13 ezer kilométernyire lenniük egymástól, s ez a távolság kikezdte a kapcsolatukat, ősszel pedig bejelentették, hogy elválnak.

A műsorvezető nemrég azt is elárulta, hogy a szomorú időszakon a gyermekei tudták átsegíteni, mivel rendkívül nyíltan kommunikált velük arról, hogyan érzi magát. Ám akkor azt is leszögezte, hogy egyáltalán nem áll készen egy új szerelemre.

– Szerelemmel most nem foglalkozom. Nincs még nyitva a szívem. Krishan emberileg magasra tette a lécet, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ezt megugraná. Tudom, hogy a továbblépésre kellene gondolni, hiszen senki nem akar egyedül maradni, egyedül megöregedni, de ettől egyelőre nem félek. Lelkileg én még mindig kötve vagyok – mondta egy pár héttel ezelőtti interjúban.

Zsuzsa nemrég azonban egy sejtelmes bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán, amelyből arra lehet következtetni, hogy újra rátalált a szerelem.

Barbra Streisand: im the woman in love

(vagyis egy szerelmes nő vagyok) – írta a bejegyzésében Zsuzsa.