Demcsák Zsuzsa esküvői ruhákat nézett
2019-11-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A műsorvezető és indiai kedvese, Krishan (37) együtt jelent meg a Marie Claire Fashion Days divateseményén, kis híján ellopva a show-t a magyar divattervezők elől.

Demcsák szerelme október elején hazautazott Indiába, hogy az otthoni ügyeit intézze, nemrégiben pedig visszatért Budapestre. Demcsákot akkor megviselte párja hiánya, most viszont újra kivirult, mosolyogva érkezett Krishan oldalán az eseményre.

A szerelmesek rendkívül ritkán jelennek meg együtt nyilvánosan, ami érezhető is volt rajtuk, hiszen amíg Demcsák Zsuzsa gyakorlottan pózolt és kedvesen mosolygott a fotósok kereszttüzében, Krishannak szokatlan volt a reflektorfény. Láthatóan örült annak, amikor már újra csak a kedvesével kellett foglalkoznia.


A jógaoktatóként is dolgozó fiatalember szerelmesen ölelte át Demcsák Zsuzsát, miközben a kifutón a szebbnél szebb új darabokat mutatták be a modellek és a hírességek. Mivel nem egy esküvői ruha is szerepelt a bemutatott tervezői darabok között, felmerült a kérdés, vajon Demcsák Zsuzsa kiválasztotta-e már a saját ruháját a nagy napra.

– Már egy ideje figyelem az esküvői ruhákat, a tervezők stílusát, de még nem találtam meg azt, amelyikben az itthoni esküvőnket elképzeltem – árulta el a műsorvezető, ám arról egyelőre nem akart többet elárulni, mikorra is tervezik a nagy napot.

Szívesen mesélt azonban a divatbemutatóval kapcsolatos korábbi élményeiről, hiszen modellként és vendégként is szerepelt már itt.

– Rendszeres visszatérője vagyok ennek a rendezvénynek, hiszen sokszor léptem fel a kifutón egy-egy magyar tervező ruháját viselve, de vendégként is többször voltam jelen. Érdekes lenne egyszer megmutatni Krishannak, milyen az, amikor én vagyok a kifutón, ő pedig a közönség soraiból néz engem – nevetett boldogan Zsuzsa, aki nagyon szeret magyar tervezőkkel dolgozni.

– Sok magyar tervező van, akinek a stílusát kifejezetten kedvelem. Ha tehetem, egy-egy rendezvényre én is magyar tervező darabjai közül választok. A letisztult, egyszerű, mégis valamiben fineszes ruhadarabokat kedvelem – mondta Demcsák.

Forrás: Blikk