Demcsák Zsuzsa előítéletekkel kell szembesülnie férje miatt
2021-03-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A LifeTV Bréking című műsorában ezúttal az volt a téma, számít-e, hogy a férfi idősebb vagy ha a nő. A műsorvezetők, Demcsák Zsuzsa és Szabó Dóri a meghívott vendégekkel, Varga Viktorral, Sipos Tomival és Lotfi Begivel vitatták meg a kérdést.

 

A beszélgetés témáját az adta meg egyébként, hogy Janza Kata és Pesák Ádám vállalják – és nem is különösebben foglalkoztatja őket –, hogy 22 év korkülönbség van közöttük. Ennek kapcsán Demcsák Zsuzsa is elmesélte, hogy bizony előítéletekkel neki is meg kell küzdenie, amiért a férje fiatalabb nála.

Lotfi Begi a műsorvezetőnek elmondta, a korkülönbség egyáltalán nem látszik kettejük között.

„Nem látszik, de akkor is az emberek vagy tudják, vagy van olyan helyzet, hogy amikor látszik esetleg, hogy ő fiatalabb nálam jóval. És az előítéletek nálunk többszörösek. Neki a bőrszíne miatt is, meg amiatt, hogy fiatalabb. És folyamatosan megkapjuk. Nagyon érdekes volt ezzel szembesülnöm” – mondta Demcsák.

Varga Viktor ezt követően azt a kérdést is feltette Zsuzsának, hogy hol kapják meg ezeket az előítéleteket.

„Nem a kommentekre utalnék. Még baráti társaságban is ezt elfogadottá kellett tenni, nem jött ez magától. Nincs mindenkiben tolerancia. (…) Ül a férjem a fiam mellett, és megkérdezik, melyik a férjem pontosan. Volt ilyen is” – mesélte a műsorvezető az adásban.

Forrás: Blikk