Csobot Adél és Istenes Bence megdöbbentő titkokat árultak el párkapcsolatukról
2021-03-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Megdöbbentő titkokat árult Csobot Adél (26) és Istenes Bence (33). A pár nyolc éve van együtt, két kisfiuk is született, ám az elmúlt időszak nagyon megviselte a kapcsolatukat, és még soha nem álltak ilyen távol egymástól, mint most.

„Néha olyan szintű ellentétek vannak köztünk, hogy megkérdezzük egymástól, összeillünk-e egyáltalán, de közben mégis együtt vagyunk. Sokszor volt már úgy, hogy azt éreztük, ennek most tényleg vége” – mesélte őszintén Istenes Bence Friderikusz Sándornak az RTL Klubon futó Életünk története című műsorban.

A pár között a legtöbb feszültséget a kétlaki élet okozza. Bence Németországban képzeli el az életét, Adél azonban magyarországi karrierre vágyna. Istenes azt sem tagadta, a vívódásai miatt kétszer is volt ideg-összeroppanása. „Volt egy durvább és egy eggyel enyhébb” – mesélte Istenes.

A pár egyébként a műsorban is többször ellentmondott egymásnak, néhol tapintható volt a feszültség köztük. A flört témája szintén okozott néhány feszengős pillanatot, mindketten elárulták, fontos számukra a flörtölés. Az igazi meglepetés azonban csak ezután következett: Istenes és Csobot mindketten elbizonytalanodtak, vajon együtt lesznek-e még 30 év múlva is.

 

"Nem tudom, együtt leszünk-e, de hiszek abban, hogy egymásnak lettünk teremtve” – fogalmazott Adél, aki azt is kijelentette, ha együtt is lesznek, valószínűleg már túl lesznek néhány félrelépésen, amit szerinte meg is bocsátanak egymásnak, hacsak nem alakul ki érzelmi kötődés egy harmadik félhez.

„Ha azt látnám, hogy Adélt boldogabbá teszi más, vége lenne a kapcsolatunknak” – fogalmazott Istenes, aki elképedt, amikor megtudta, hogy Adél mindenáron szeretne még egy kislányt. „Nagyon szeretnék egy kislányt, ha nem tőled, akkor mástól” – nevetett Adél, mire Bence annyit mondott: azért ez durva lenne. A műsorban a köztük lévő, tapintható feszültség ellenére végig érezni lehetett, hogy a pár tovább harcol kapcsolatuk rendbehozataláért. Bence a műsor végén meghatódva vallotta meg Adélnak, mennyire szereti és milyen jó édesanyának tartja őt.

Amikor szóba került, hogy Bence egy év híján épp annyi idősre lett maszkírozva, mint az édesapja, a szintén műsorvezető Istenes László (57), Bence szeme megtelt könnyekkel.

„Remélem, a fiaimmal nagyon mély lesz a kapcsolatunk és a legjobb barátok is leszünk amellett, hogy apa vagyok. Édesapámmal nem töltünk elég időt együtt. (...) Én szeretném máshogy csinálni” – csuklott el Bence hangja.

Forrás: Blikk