Czutor Zoliék újabb részleteket árultak el születendő babájukról
2021-09-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Érkezik a hatodik gyermek Czutor Zoliék családjába. A zenész felesége, Zsanett a tizenharmadik hétben van, március végére várják harmadik közös kisbabájukat. A Blikk a Czutor család otthonában járt, ahol élőben beszélgettek a babavárásról.

 

Óriási a boldogság Czutor Zoliéknál, Zsanett ugyanis kisbabát hord a szíve alatt. A család nagyon izgatott, ugyanis a két közös kisfiuk után nagyon szeretnének már egy kislányt is, bár Zoli állítja, neki nem fontos a baba neme, csak az, hogy a felesége álma teljesüljön.

A Belmondo együttes frontemberének ez lesz a hatodik gyermeke, második házasságából három, míg Zsanettől két gyermeke született.

A Blikk személyesen adta át gratulációját a párnak, akik vendégül látták őket frissen felújított otthonukban, ahol egy kávé mellett nem csak a lakást nézhették meg, de a babavárásról is beszélgettek.

A Blikk élő Facebook-interjújában sok érdekesség kiderült, többek között, hogy Zsanett egyezséget kötött a férjével, a most 52 éves Czutor Zoltán zenésszel annak érdekében, hogy meggyőzze a családfőt a harmadik közös babáról.

„Zsani egy-két éve már forgatja a fejében ezt a baba dolgot. Nyilván nekem már sok gyermekem van, mert az öt azért – akárhogyan is nézzük – nem kevés. Viszont Zsanettől eddig csak fiú gyermekeim születtek, ő pedig nagyon szeretne egy kislányt is" – magyarázta Czutor Zoltán, aki azt is őszintén hozzátette, hogy őrlődött egy ideig magában, mire meghozta a döntést, de a feleségével olyan alkut kötöttek, ami visszautasíthatatlanul csábító volt.

„Felvetődött bennem a kérdés, vajon annak ellenére, hogy már sok gyermekem van, megtehetem-e azt a szerelmemmel, az életem párjával, hogy elveszem tőle azt a lehetőséget, hogy szüljön egy lányt is, vagy legyen a fiainak is egy édestestvére, aki kislány?! Arra a következtetésre jutottam, hogy teljesen mindegy, én hány éves vagyok, ha mi szeretjük egymást, meg kell adnom a feleségemnek azt a lehetőséget, hogy szüljön egy kislányt is” – vallotta be őszintén a zenész a Blikknek, majd nevetve azt is elárulták, hogy Zsanett a kisbaba érdekében azt ajánlotta fel a férjének, hogy minden hónapban kap majd egy kis kimenőt, ha már nagyon kimerítette őt az apaság.

A Blikk élő Facebook-interjújában a szerelmesek azt is elárulták, hogy hiába szeretett volna Zsanett természetes úton szülni, erre most sem lesz lehetősége, mert az első két gyermekét császármetszéssel kellett világra hoznia, így a harmadik babánál sem lehet ez másként.

Azt, hogy mit mesélt még Czutor Zoli és felesége, Zsanett a Blikk riporterének, Kiss Rachelnek, az alábbiakban visszanézhető. Érdemes lesz megnézni az interjút, hiszen az is kiderül belőle, hogy mi lesz a harmadik közös baba neve, sőt, még a legfrissebb ultrahang képet is megnézhették a kis „Czutor borsóról”.


Forrás: Blikk