Szegedi Fecsó nem tudta elfeledni Beát
2021-09-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szegedi Fecsó és szerelme, Bea a nyár elején döntöttek úgy, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak. A modell akkor nyíltan kitálalt: óriásit csalódott, ráadásul az is kiderült, hogy Fecsó megcsalta.

 

Fecsó, mint elmondta, a különválás után kiélvezte a nyarat, ám egyetlen lánnyal sem került közelebbi viszonyba. Majd amikor Beával találkozott, hogy átadja a nála maradt cuccait, a búcsúbeszélgetésük annyira jól sikerült, hogy újra egymásra hangolódtak.

"A szakításunk után ismerkedtem, de valahogy senki sem fogott meg. Kicsit mindenkit Beához hasonlítottam, az ő erényeihez, az ő személyiségéhez, és rájöttem, hogy még mindig őt akarom"– vallotta be Fecsó a Story Magazinnak, s az is kiderült, hogy a békülésüket egy spanyol úttal koronázzák majd meg.

 

Fecsó elárulta, úgy döntött, nem akar több házasságot, de összeköltözni sem akar senkivel. Úgy érzi, Beával úgyanúgy gondolkodnak, mivel mindkettejüknek kell a tér.

„Bea a látszat ellenére nagyon laza, fiús, humoros nő, van öniróniája, amit imádok benne. Jól főz, jó anyuka, és hát, nincs ezen mit titkolni, top az ágyban. Nekem nagyon fontos a testiség, és bejönnek a cicababák. Úgy látszik, nekem ez a gyengém, de ahhoz azért több kell, hogy hosszan együtt is legyek valakivel, de benne ez is megvan” – tette hozzá Fecsó.

Forrás: Blikk