Majdnem ötven évesen babát vár a magyar botrányhősnő
2021-09-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sok érdekes és meghökkentő szerepben láthattuk már Nagy Kriszta Tereskovát, azonban most egy egészen más vár rá. Habár párjával négy éve vannak együtt és sosem vágyott arra, hogy anya legyen, most mégis teherbe esett.

A művésznő azonban a felfedezés után igencsak megijedt, napokig senkinek sem árulta el, hogy gyermeke lesz. Majd aztán egy szokatlan módját választotta, hogy közölje a nagy hírt szerelmével: babacipők helyett egy közösségi oldalra írt nyilvános üzenetében tudatta a hírt.

"Három napig nem reagált, úgyhogy felhívtam, és megkérdeztem, olvas-e híreket. Azt válaszolta, hogy igen. Kiderült, hogy azt remélte, viccelek. Aztán átbeszéltük a helyzetet és megnyugodtunk"- vallotta be Kriszta a Best Magazinnak.

A művész aggódik azonban, hogy milyen anya lesz, ám barátai szerint hamarosan a hormonok átformálják. Ráadásul szerelmesével, Bencével boldogan élnek, várhatóan ezután sem fognak unatkozni.

"A szerelmünk megtízszereződött. Nem tudjuk, mit hoz nekünk a jövő, de együtt szembe tudunk nézni vele. Nagyon nehéz pillanatban jött a gólyahír, de összeszedett erővel vágok bele a jövőbe és jelenbe is" - tette hozzá Nagy Kriszta Tereskova.

Forrás: Blikk