Csősz Boglárka már anya akar lenni
2023-11-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csősz Boglárkától mindig távol állt a gyermekvállalás gondolata, ám most hatalmas fordulatot vett az élete, amióta újra szerelmes. Az üzletasszony teljesen kivirult, a barátai is alig ismernek rá.

„Megfordul a fejemben nekem is, hogy akár gyereket vállalok, akár a nőiséghez magához úgy igazodom, hogy közben tudom a munkámat is végezni, és erős vezető maradni, de azt a finom női energiát gyakorolni otthon a párkapcsolatban, ami szerintem nagyon is egészséges” – nyilatkozta a Tények Pluszban Csősz Boglárka, aki sokáig nem vágyott arra, hogy anya legyen.

Az üzletasszony tavaly nyáron vált el török férjétől, akivel sosem jött szóba köztük, hogy gyereket vállaljanak, sőt, megegyeztek abban, hogy a családjukat nem bővítik. Most kiderült, hogy Csősz Bogi már sokkal jobb passzban van.

Lélekben el kellett engednem egy másik világot, ami mégiscsak egy keleti világ, és a nőket is másképp kezelik...

– magyarázta Csősz Boglárka, akinek vissza kellett „nyugatiasodnia” Magyarországon.

Az üzletasszony egyébként jógával és meditációval gyógyítja magát a válása óta, s ragyog a boldogságtól, aminek az is az oka, hogy egy ideje újra szerelmes.

„Sokkal jobban meg tudok nyílni, sokkal lazább vagyok, mint korábban. A keménységemből biztosan sokat veszítettem, és ezt észre is vette a környezetem. Ez egy jó dolog szerintem” – vallotta be az üzletasszony, akiben felébredt a gyerekvállalás gondolata.

Kiderült, hogy a pár egy rendezvényen ismerkedett meg egymással, és a szimpátia azonnal kölcsönös. Ám Boglárka még a párja nevét sem árulja el, de annyit elmondott, hogy egy nagyon pozitív személybe szerelmes.