Csősz Boglárka elvált a férjétől
2022-07-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tizennégy év együtt töltött idő után hivatalosan is felbontották a házasságukat Csősz Bogiék. Békésen, zárt ajtók mögött egyezett meg a házaspár.

Néhány hónapja szárnyra kapott a hír, miszerint a népszerű üzletasszony-színésznő és férje, Burak Talu különköltöztek, Csősz Bogi egyre több időt töltött Budapesten. A pár megpróbálta újraéleszteni a szerelmüket, de belátták, más utak várnak rájuk. Hivatalosan is elváltak. Tudatták a Blikknek eljuttattot hivatalos közleményükben, melyet változtatás nélkül mi is közlünk:

"Nem szerettünk volna úgy élni, mint két barát egy háztartásban, mindketten hiszünk a szerelemben, és esélyt adunk egymásnak arra, hogy újra megtaláljuk ezt az érzést, de már másvalaki oldalán. Tizennégy év hosszú idő, nagy szerelem volt, nekem a Burak a szerelmem, a társam, a családom része volt, nagyon nehezen hoztuk meg ezt a döntést. A török-magyar üzleti kapcsolataim, és azok a barátok, akikre a bajban is számíthattunk egymásra megmaradnak, csak ezúttal többet leszek Budapesten, és folytatom a cégeim építését. Nem könnyű új életet kezdenem, de sok mindent letisztítottam magam körül, és az energiáimat most a feladataimra összpontosítom. Ősszel egy új filmmel jelentkezünk, amelynek producere, színésznője vagyok, egy izgalmas sci-fi lesz a 129 című magyar film, és továbbra is az építési, egészségügyi területen dolgozunk a hazai, és a nemzetközi piacon" - írták.

Forrás: Blikk