Megszületett Stohl András és Vica gyermeke
2022-07-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Megszületett Stohl András és Stohl Vica első közös gyermeke. Az 55 éves színész és gyönyörű felesége februárban jelentették be a csodálatos hírt, miszerint gyermekük lesz. A babáról nemrégiben az is kiderült, hogy kislány lesz.

 
Stohl Andrásnak a most születő baba az ötödik gyermeke, Vicának pedig az első. A boldogság igencsak körülveszi őket, hiszen pár héttel ezelőtt ünnepelték a második házassági évfordulójukat.

„Megérkeztem! Stohl Bella Julianna” – jelentette be közösségi oldalán az örömhírt a büszke édesapa.

A TV2 sztárjának első házasságából két nagylánya van, Luca és Rebeka, volt párjával, Ancsikával pedig további két gyermeket nevelnek, Franciskát és Andriskát.

- Életem legnagyobb kalandja az eddigi négy gyerek, de most jön az ötödik, s az lesz a legnagyobb kaland – nyilatkozta a TV2 oldalán a Sztárban Sztár műsora alatt Stohl András, aki semmit nem bízott a véletlenre, felesége ugyanis információink szerint egy olyan magánkórházban hozta világra kislányukat, amely a sztárok körében igazán népszerű.

A kórház a honlapján található információi szerint megkéri az árát a nyugalomnak és a kényelemnek: a legolcsóbb szülési csomag, amely ráadásul még csak egyágyas szobát sem biztosít 645 ezer forint, de lehet szülni 1 millió 695 ezerért is. És ebben még nincs benne a terhesgondozás, amelynek ára 489 és 889 ezer forint közé tehető. Persze az is érthető, hogy Stohl mindent meg szeretett volna adni feleségének, hiszen benne volt a pakliban, hogy a rengeteg nyári előadása és elfoglaltsága miatt nem tud majd ott lenni a nagy napon. A kiírt időpont körül azonban szabaddá tette magát.

- Stohl András a múlt héten nem játszott a Madáchban annak ellenére, hogy ő a Mamma mia! musical egyik főszereplője. Mivel azonban ő a szegedi szabadtéris előadásban játszott, Budapesten a többi szereposztásban lévő kollégái játszottak a múlt héten – tudtuk meg a színház egyik munkatársától.

Igaz, más elfoglaltsága akadt, mégpedig a Szigligeti Vádudvarban július 21-e óta tartó Centrál Nyár nevű rendezvény, ahol a hónap végéig Stohlnak minden egyes este előadása van.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés


A Blikk információ szerint azonban péntek esti örömhírt közlő poszt már az otthonuk békéjében készült, így Stohl Vica valamikor a hét közepén adhatott életet a picinek, azaz nagy valószínűséggel a TV2 sztárja ott lehetett ötödik gyermeke születésénél, akinek Stohl egy korábbi nyilatkozata alapján a testvérei is nagyon örülnek.

- Hatalmas öröm volt, hogy ilyen szeretettel fogadta a család. Számomra kiemelten fontos volt, hogy mit mondanak. Tudtuk, hogy a nagyok jól fogadják, hiszen felnőtt emberekről van szó, de kérdés volt, hogy a kicsik mit szólnak hozzá. Franciska is iszonyú édes volt, de a kis Bandi volt a kérdés, hiszen még csak hétéves. Csak lassan esett le neki. Nagyon örült végül, és elmondta, szeretné, ha fiú lenne és focizhatnának együtt – mondta pár hete a Mokkában Stohl, akinek legkisebb gyereke végül kislány lett, így Bandi marad az egyedüli fiú a családban.

Forrás: Blikk