Csősz Boglárka elárulta, milyen kapcsolatra vágyik
2022-08-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csősz Boginál nem állt meg az élet a válása után, ugyanúgy érkeznek hozzá különféle bókok a férfiaktól. Elárulta, milyen érzései vannak a szingliséggel kapcsolatban, illetve hogyan tervezi a jövőjét a munka és a magánélet terén. Annyi biztos, hogy nem lesz könnyű meghódítani a szívét.

 

Csősz Bogi és egykori török férje, Burak Talu tizennégy év együttlét után hivatalosan is elváltak. Az üzletasszonyt nagyon megviselte a döntés, hiszen igaz szerelem volt közte és a párja közt, de végül elengedték egymás kezét. Mint mondta, azóta is jó kapcsolatot ápolnak, viszont meghagyják egymásnak a lehetőséget, hogy valaki más mellett találják meg a boldogságot.

A színésznő csütörtök reggel a TV2 Mokkában nyilatkozott arról, mik a tervei a jövőre nézve. Szóba került az is, hogy milyen számára a szinglilét.

– Nem változott sok minden. Azelőtt is voltak hódolók. Nagyon magasra helyezem a mércét, nem választok könnyen, nem engedem bele magam könnyen egy kapcsolatba. Most előtérben a munka lesz, aztán majd meglátjuk. Nem fogom alább adni, ahogy eddig is, egy minőségi kapcsolatot szeretnék majd létrehozni – vallotta be Bogi.Forrás: Blikk