Singh Viktória társkeresőn keresi a boldogságot
2022-08-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Sokaknak feltűnt, hogy a népszerű énekesnő, Singh Viktória társkeresőn keresi a boldogságot. Néhány hónappal ezelőtt szakított párjával, azonban most úgy tűnik nyitott egy új kapcsolatra.

 

Viki úgy döntött, hogy itt az ideje annak, hogy maga mögött hagyja a múltat, valószínű, hogy az énekesnő készen áll a szerelemre. Elárulta, hogy nem szeretné elkapkodni a párválasztást, de azért biztos, ami biztos regisztrált az egyik legnépszerűbb társkereső oldalra.

"Nehéz ismerkedni a mai világban. Nem egyszer sodort már össze az ég valakivel, aki, mint később kiderült, nem az az ember volt, akinek mondta magát. Például előfordult az is, hogy az illető házas." - mesélte Viki a Borsnak tapasztalatait.

Az énekesnő azonban nem keres komoly kapcsolatot, egyelőre csak ismerkedni szeretne.

"Szeretném, hogy ha valakivel az interneten ismerkedem az átvilágítható legyen. Nem azért kérem ezt, mert egy akkora celeb, sznob lennék. Egyszerűen csak az időm, és saját magam védelmében szeretnék egy kicsit elővigyázatosabb lenni" - ismerte el.

Viki nagyon bizakodó, reméli, hogy hamarosan megtalálja a párját, de addig is igyekszik élvezni a mindennapokat és tartalmasan kihasználni az egyedül töltött perceket. Közösségi oldalán rendszeresen meg is osztja a nyár legszebb pillanatait, a követők legnagyobb örömére gyakran bikinire vetkőzve pózol. Az énekesnő csodásan néz ki, így a pozitív kommentek elárasztják Instagram- profilját.

"Most úgy vagyok vele, hogy Carpe Diem, lesz, ami lesz. Nyilván ha valami komolyabb alakul majd ki, nem fogok nemet mondani, de nem akarok rágörcsölni. Ha meg kell találnia a szerelemnek, az megtalál, ebben biztos vagyok." - mondta bizakodva Viki.

Forrás: Blikk