Stana Alexandra és Meggyes Dávid már az esküvőre készülnek?
2022-08-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Néhány héttel ezelőtt kelt egybe Dobó Ági és párja, Kiss Csaba. Az esküvőn számos sztárpár ünnepelt velük, köztük Stana Alexandra és Meggyes Dávid is.

A tehetséges táncos és párja nagyon jól érezte magát barátaik nagy napján, és most fordult elő először, hogy együtt mentek egy esküvőre. Meggyes Dávid az Instagram-oldalán meg is osztott néhány fotót a különleges pillanatokról, valamint megköszönte a szépségkirálynőnek a kiváló vendéglátást.

"Először a közös kis időszámításunkban! Az pedig a hab a tortán, hogy csodálatos Barátok nagy napjának részesei lehettünk! Annyi mindent lehetne írni erről a napról, ki se férne a sok gondolat, láttok majd róla elég képet vagy pillanatot, átélni fantasztikus volt! Köszönjük Dobó Ági és Kiss Csaba, hogy veletek ünnepelhettünk, veletek nevethettünk olykor könnyezhettünk is (persze szigorúan a boldogságtól)" - írta Dávid Instagram-posztjában.

A rajongók persze kíváncsian várják, hogy mikor kerül majd sor a pár saját esküvőjére. A lánykérés egyelőre nem történt meg, de előfordulhat, hogy hamarosan felteszi Dávid a nagy kérdést, hiszen látszik rajtuk, hogy nagyon boldogok együtt.

Dávid a TV2 Mokkában beszélt arról is, hogy már teljes mértékben elengedte a múltját, és túl tudott lépni a válásán Horváth Grétával.

"Sokszor meg kell hozni bizonyos döntéseket, amelyek néha fájnak... Hiszek abban, hogy továbblépve bizonyos dolgokon az élet megy tovább" - mondta Meggyes Dávid, aki elárulta azt is, hogy már megszokta, hogy negatív kritikákat kap az emberektől.

Forrás: Blikk