Csobot Adél és Istenes Bence végleg Németországba költözött
2020-12-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csobot Adél és Istenes Bence az Álarcos énekes forgatása miatt volt itthon hónapokig, nem akartak családostul ingázni. Az Álarcos énekes műsorvezetője és párja a show végeztével visszatért Münchenbe.

Bence kedvesével, Csobot Adél énekesnővel évek óta Németországban él. Lassan négy éve tették át a székhelyüket előbb Kölnbe, majd München közelébe, míg Istenes azon dolgozott, hogy beindítsa németországi karrierjét. Ám a közelmúltban, a rejtélyekkel teli műsor forgatásának ideje alatt hónapokon keresztül itthon voltak fiaikkal, Nátánnal és Ádinnal. Nem ingáztak München és Budapest közt, nem akartak utazgatni a gyerekekkel, és a járványhelyzet sem tette ezt lehetővé.– A vírus miatt nem lett volna könnyen megoldható, hogy állandóan úton legyünk, de nem is bántuk, mert jó volt itthon. Míg ment a show-műsor felvétele, Adél filmet forgatott és a fiúk is nagyon élvezték az ittlétet – mesélte a Blikknek Bence, aki hetedik éve van együtt Adéllal és kapcsolatuk kiválóan működik, ez pedig a közös munkán is látszik, hiszen az énekesnő az Álarcos énekes nyomozói között foglal helyet. – Sokat csipkelődünk egymással, de mi a hétköznapokon, a magánéletünkben is ilyenek vagyunk. A mai napig megvan köztünk a kémia, és szerintem ami önazonos, azt a nézők is látják és szeretik. A visszajelzések alapján, a második évadban a műsor egyik varázsát a mi párosunk, vitáink, évődéseink is adják. Tény, mi otthon is így élünk, de nyilván van olyan része is a vitának, ami inkább a show-nak szól...Bence tíz éve dolgozik az RTL Klubnál, s bár már rutinos műsorvezetőnek számít, még mindig alaposan felkészül minden egyes munkára.

– Mivel ez már a műsor második évada, ilyenkor nagy feladat a megújulás, amin sokat ötletelünk. Kevesen tudják, de a bevonulásokat is mindig a csapattal együtt találjuk ki, én még a ruhák kiválasztásában is szívesen részt veszek. A műsor kezdete előtt, sokszor hónapokkal azt megelőzően kezdjük el összerakni a fellépőszettjeimet, és van, hogy külföldről rendelünk hozzá anyagot. Fontos, hogy ez a műsor nem egy Istenes Bence-show, mégis jó érzés, hogy ennyire önmagam lehetek a színpadon – mesélte a tévés, aki elárulta, melyik volt a kedvenc pillanata az évadban. – Ha muszáj egy dolgot kiemelni, az utolsó adást mondanám. Az egyik maszk olyan hírességet rejtett, ami igazi megdöbbenés volt.

Istenes Bence gyermekei, Nátán és Ádin nagyon szeretik az Álarcos énekest. A műsorvezető elárulta, a Zebra a srácok és saját kedvence is.

– Az új versenyzőnek számító Röfi is az, ugyanis Liptai Claudia a betegség miatt kénytelen volt feladni a versenyt és a helyére beugró versenyző is nagy show-t csinált, nagy fejtörést okoz a Nyomozóknak és nekem is – mesélte Istenes.

Forrás: Blikk