Csepregi Éva randizási elveiről vallott
2020-11-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Csepregi Éva szerint mindig a férfinak kell megtennie az első lépést.

 

Manapság azt mondják, már mindent szabad. Ön szerint elfogadott, ha egy nő kezdeményez a randizásnál, a párkapcsolatban?

– Én ebben konzervatívabb vagyok, és azt gondolom, még mindig a férfinak kell megtennie az első lépést. Azt látom ugyanis, hogy ha ez nem így van, és a nő kezdeményez, úgymond felajánlkozik, akkor a férfiak nem fogják hosszú távon komolyan venni.

Akkor mégsem a nő dönti el, kivel akar ismerkedni?

– Az már más kérdés, hogy a nő az, aki a ruházatával és a viselkedésével felhívja esetleg magára a figyelmet, vagy jelet ad, de szerintem ezt is finoman kell csinálni. A női praktikák között azért találni erre megoldást.

Ön fiús anyuka, Dávidot mennyire nevelte arra, hogy a férfiaknak kell kezdeményezniük?

– A fiamat ebben a témában sosem kellett tudatosan nevelni, de abban is hiszek, hogy a gyerekek a minták alapján tanulnak, azt követik. Dávid szerintem ösztönösen jó volt mindig is a párkapcsolataiban, de természetesen, ha kéri, szívesen adok tanácsot.

Mi van akkor, ha egy férfi nem lép akkor sem, ha kapja a jeleket?

– Persze, előfordulhat ilyesmi is. Megfigyeltem, ha egy pasi nagyon visszahúzódó, netán sokáig agglegény marad, avagy nem sikeres a párkapcsolataiban, annak sokszor az az oka, hogy az anyukájával nem jó a viszonya. Az – sajnos – nagyon tudja befolyásolni, hogy egy férfi miként is áll a nőkhöz.

Forrás: Blikk