Caramel és felesége nehéz időket élt meg kislányuk betegsége miatt
2020-01-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Caramel és felesége, Szilvia minden tekintetben kiegészítik egymást. Eddig együtt töltött nyolc évük alatt bármi nehézséget is hozott számukra az élet, azt együtt vészelték át.

Mint az énekes elárulta a Story magazinnak, közös életük előtt is nagyon hasonló életet éltek, ráadásul már akkor sem voltak olyan messze egymástól.

„Félelmetes párhuzamok vannak az életünkben. Szilvi édesapja tőlem húsz kilométerre nőtt fel, és bár az anyukája messziről, egy teljesen más kultúrából érkezett, Törökszentmiklóson volt a háza – ott, ahol 16 éves koromig én is éltem. Akár még találkozhattunk is volna gyerekkorunkban…” – kezdte az énekes, akit felesége még azzal is kiegészített, hogy őt is egyedül nevelte fel az édesanyja, szülei válása után.

Az influenszerként tevékenykedő Szilágyi Szilvi tudja, hogy Caramel szereti a nyugalmat és az otthon melegét, amit mindig igyekszik a számára megteremteni, míg ő nagyra értékeli azt a biztos hátteret, amit férje ad számára és kislányuknak. Közös programokra nem igazán van lehetőségük, de saját elmondása szerint elég nyugdíjas a tempójuk és imádnak bekuckózni kettesben otthon.

Összetartásuk akkor sem változott meg, amikor életük legnagyobb megpróbáltatásán estek át, ugyanis kislányukat, Szofit korábban leukémiával diagnosztizálták.

„A kislányunk betegsége miatt nehéz időket éltünk meg. És bár láttunk a környezetünkben példát a hasonló szituációban széthasadó párokra, számunkra elképzelhetetlen lett volna, hogy egy ilyen helyzetben ne tartsunk össze” – jelentette ki Szilvia.

Kedvesétől Caramel vette át ismét a szót, aki elárulta, azt tartja kapcsolatuk titkának, hogy tökéletesen kiegészítik egymást, és azt, ahogyan alkalmazkodni tudnak egymáshoz. Persze, mint minden párkapcsolatban, köztük is adódnak viták, de a nehézségeket is szépnek tartják, mert szerintük akkor nyilvánul meg igazán, mennyit jelentenek egymásnak.

„Bármilyen problémával szembesülünk, mindig a megoldásra koncentrálunk. Jóllehet a világ ezt sulykolja belénk, mi nem értünk egyet azzal, hogy minden eldobható. Az én feleségem sem lecserélhető. Nem tudunk és nem is akarunk egymás nélkül élni” – mondta a megható szavakat Caramel.

Forrás: Blikk