Caramel álomutazásra vitte a családját
2022-04-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Caramel és családja úgy döntöttek, kiruccannak egy kicsit. Ehhez nem is választhattak volna tökéletesebb helyet, mint a gyönyörű Maldív-szigeteket.

 

Caramel nemrég azt nyilatkozta, nem biztos abban, hogy majd énekesként szeretne nyugdíjba vonulni. Mivel sok minden érdekli, és nem adatott meg neki, hogy tanuljon, közel sem biztos, hogy örökre előadóművész akar maradni. Természetesen mindig a kislánya érdekeit helyezi az első helyre. Mint elmondta, amikor csak szóba kerül Szofi, megtelik a szíve szeretettel.

Most egy újabb kalandba vágtak bele közösen, ugyanis tegnap hajnalban útnak indultak a repülőtérre a feleségével és lányával együtt. Mint kiderült, a Maldív-szigetekre utaztak pihenni. Az utat Szofi rendkívül jól viselte, pedig elég hosszú és fárasztó volt oda jutniuk.

"Egy igazi hős! Három átszállás után is ragyogó mosollyal és hálával telve, hogy végre megérkeztünk!” – írta a párja, Szilvi egy napig elérhető Instagram-történetében, majd később megmutatta a szállásukat is, illetve egy érdekes dolgot: gulyáslevest fedeztek fel az étteremben vacsorakor, több ezer kilométerre Magyarországtól.

Forrás: Blikk