Gáspár Laci gyönyörű rózsacsokorral lepte meg feleségét
2022-04-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gáspár Laci gyönyörű felesége, Niki csodaszép rózsacsokrot kapott a születésnapjára, nem csak a ruhája gyönyörű, de ő maga is ragyog.

Niki alakja kifogástalan, amit bátran meg is mutatott: olyan születésnapi szettet választott, amely tökéletesen kihangsúlyozza a lábait, a magassarkúja miatt pedig azok csak még hosszabbnak látszanak.

Laci nem csak a születésnapján lepi meg romantikus ajándékokkal feleségét: az Instagram-fotók alapján fontos nekik, hogy tudjanak egymásra időt szánni, és néha kimozduljanak otthonról. Legutóbb például a Valentin-napi randevújukról osztottak meg közös képet.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés


A pár már több mint tíz éve van együtt, s gyakran adják egymás tudtára a közösségi médián keresztül is, mennyire hálásak azért, hogy töretlen szerelem kíséri a mindennapjaikat.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés


„Ma 7 éve! És jobban szeretjük egymást, mint valaha! Imádlak. Kincses Bogárkám!” – írta Laci a házassági évfordulójuk alkalmából.

A szerelmes párból azóta már édesanya és édesapa vált, közös kisfiuk, Noel pedig gyakori szereplője az énekes Instagram-oldalának.

Forrás: Blikk