Szakított Széphalmi Juliska és Nagy Balázs?
2022-04-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagy Balázs nemrégiben a közösségi oldalán osztott meg egy ködös posztot, amelyből a rajongók azt sejtik, hogy véget ért kapcsolata a táncművésszel.

Nagy arról ír, hogy az utóbbi időben elveszítette önmagát, kétségek s bizonytalanság gyötörte, egyedül volt, s egyedül akarta megoldani a problémáit is. De mi lehet az oka a kiírásnak, valamint hogy szinte soha nem jelentek meg Juliskával közösen eseményeken, s közös képek sem kerülnek ki a közösségi oldalaikra?

Juliska és férje, Sánta László házassága 2020 őszén futott zátonyra, pár hónappal később a táncművész már Nagy Balázs oldalán jelent meg az RTL Reggeliben, ahol vállalták kapcsolatukat. Ám tavaly ősszel, a Survivor című túlélőshow után Juliska így nyilatkozott a Blikknek gyermeke édesapjával való kapcsolatáról:

- Azt gondoltam, ha hazajövök, szeretném újra megpróbálni... Megmenteni a házasságomat, hogy ismét családban élhessünk. Aztán szembesültem a rideg valósággal, hogy mi minden történt, amíg én távol voltam. Lacival már nem vagyunk együtt, de nagyon fontos ember az életemben, ráadásul a gyermekünk örökre összeköt minket - monda korábban Juliska.

 

Talán nem véletlen, hogy a válófélben lévő táncművész és Nagy Balázs nem osztottak meg kapcsolatukról semmit, hiszen egy ideje azt sem lehetett tudni, hogy egy párt alkotnak-e még.

- Úgy tudom, már véget ért a kapcsolatuk. Egy ideje már lehetett gond, hiszen egyáltalán nem beszéltek a kapcsolatukrol, a magánéletükről - mondta a Blikknek a pár egyik ismerőse.

A Blikk kereste Juliskát, de nem kívánt nyilatkozni, míg Nagy Balázst nem érték el.

Forrás: Blikk