Budapest 5 titkos randi helyszíne, ami ezen a nyáron bakancslistás
2019-06-26  /  Szerző:   /   Randi Nyakunkon a nyár, az éjszakába nyúló romantikus randevúk ideje, amikor még a városi ember is a szabadba vágyik. Miért is ne dobnál be egy szokatlan, ám tuti befutó randi helyszínt a szokásos, és már-már unalmas étterem-teázó-séta a Duna parton kombó helyett.

Nincs ötleted? Segítünk! Cikkünkben összegyűjtöttük azt az 5 budapesti helyszínt, amellyel biztosan begyűjtheted a partnered elismerését.

1. Füvészkert (ELTE Botanikus kert)

Budapest nyolcadik kerületének szívében találod ezt a rejtett zugot, ahol gyönyörű virágok, finom illatok között tehettek egy hangulatos sétát, ráadásul az üvegházak egyedi növényei nem csak szép időben látogathatók. Itt találhatók a város legnagyobb tavirózsái, amelyek akár egy felnőtt nő súlyát is elbírják. A kert igazi különlegessége, hogy valamennyi növénye örökbe fogadható.

Részleteket IDE kattintva találsz!

2. Zuglói Japánkert

A Margit szigeten található Japánkertben talán Te is jártál korábban, de hallottál már a város elsőként megépült Japánkertjéről? Ez Zuglóban található, már 1928 óta, és a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakképző Intézet alapítója alkotta. A kert mindenki számára nyitott, aki a természetet, növényeket, botanikai különlegességeket kedveli. Alapja a kb. 200 m2 nagyságú tagolt tórendszer, ahol számtalan meglepetés vár Titeket.

Részleteket IDE kattintva találsz!

További ötleteket találsz korábbi cikkünkben! 7 legszebb randi helyszín Budapesten

3. Pál-völgyi-barlang

Ha kint forrón süt a nap, akkor nincs is jobb program egy barlangi sétánál, ahol télen-nyáron 11°C a hőmérséklet. Hazánk leghosszabb barlangja meseszerű cseppköveiről, különleges szikla alakzatairól nevezetes, amelyeket hosszú folyosókon kéz a kézben sétálva tekinthettek meg.

Részleteket IDE kattintva találsz!

4. Károlyi kert

Budapest legrégebbi kertje. Egykor a Károlyi család tulajdonát képezte, ma viszont egy körbekerített, francia stílusú, különleges park, hívogató bejárattal, gyönyörűen rendben tartott növényekkel, és kis ösvényekkel, amelyeken összebújva sétálhattok, vagy akár egy padon megpihenve élvezhetitek a park békéjét.

Részleteket IDE kattintva találsz!

5. Szent István Bazilika – Panoráma kilátó

Ki ne szeretne gyönyörködni Budapest egyedülálló panorámájában. Ehhez kínál egy különleges lehetőséget a Bazilika kilátója, amelynek 96 méteres magasságát csak a legbátrabbaknak ajánlunk. Lifttel vagy gyalog is felmehettek a kilátóteraszra, amely teljesen körbejárható, így minden oldalról fantasztikus látvány terül elétek a város nevezetességeivel.

Részleteket IDE kattintva találsz!

par