Bruce Willist a szerelem változtatta meg
2018-07-18  /  Szerző:   /   Szerelem Harminc évvel ezelőtt mutatták be a Die Hard – Drágán add az életed! című mozit, amely világsztárrá tette Bruce Willist (63).A várva várt akciómozi nemcsak anyagi, hanem kritikai sikert is hozott a sármos színésznek, aki fürdött a népszerűségben. Magánélete is gyökeres fordulatot vett: a Zsarulesen című film 1987-es premierjén bemutatták Demi Moore-nak, (55) s egy csapásra ők lettek Hollywood legizgalmasabb álompárja – A kategóriás sztárok, akik gyakran szerepeltek a bulvárlapok címoldalain alkohol- s egyéb függőségeik miatt.

Bár sokan hitték, románcuk mindössze hirtelen fellángolás lesz, ők mindenkire rácáfoltak. A két vad lelkű sztár szép lassan lecsillapodott egymás mellett, és rövidültek a piás éjszakák is. Három hónappal találkozásuk után már össze is házasodtak egy Las Vegas-i hotel kápolnájában, ahol az őket összeadó pap fel sem ismerte őket.– Nem ezért mentünk oda. Egy bokszmeccset néztünk, és nagyon jól éreztük magunkat. Egész éjjel beszélgettünk, szórakoztunk, és akkor jött az ötlet: házasodjunk össze! Szerelmesek voltunk, minek várjunk? – emlékezett vissza Moore egy későbbi interjújában.

Egy hónapra rá a rendes esküvőt is megtartották Los Angelesben, ahová már a barátok is hivatalosak voltak. Néhány héttel később kiderült: Moore várandós, és 1988 augusztusában – egy évvel azután, hogy összejöttek – megszületett első lányuk, Rumer (29), akit Scout (26) és Tallulah (24) követett.Az álomházasság rózsaszín máza azonban a harmadik gyermek után repedezni kezdett. Egyre több időt voltak egymástól távol, amikor például Moore négy hónapig forgatta a G. I. Jane-t, Willis meg sem látogatta. Ráadásul a pletykák szerint Willis több kolléganőjével is összeszűrte a levet, 1998-ban be is jelentették: vége.

– Kudarcot vallottam apaként és férjként, amiért nem tudtam megoldani, hogy ez a dolog működjön – nyilatkozta később a színész, aki hivatalosan 2000-ben vált el Demi Moore-tól.Bár a házasságuk menthetetlen volt, a barátságuk megmaradt. Olyannyira, hogy Bruce Willis később Demi Moore új – azóta már szintén ex- – férjével, Ashton Kutcherrel (40) is jóban volt, még az esküvőjükre is elment. A múlt hét végén pedig Moore is részt vett volt férje vicces lealázásán a Roast című műsorban, megjegyezve, házasságuk messze nem volt akkora bukás, mint exférje néhány filmje.

Forrás: Blikk