Bruce Willis feleségét megviselte férje betegsége
2022-05-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bruce Willis felesége megosztotta, hogy a színészről való gondoskodás közepette teljesen elfelejtett magával törődni, ugyanis szeretett volna mindent megadni a férjének, aki afáziával küzd.

– A családom szükségleteit az enyémek fölé helyeztem. Ez megviselte a mentális egészségemet és általános egészségi állapotomat is, így most kevésbé tudnak rám számítani – osztotta meg a jelenlegi állapotáról a modell.

Bruce betegsége egyébként befolyásolja a beszédközpontot, valamint az olvasási és írási képességet is.

Egy interjújában Emma elmondta, a közelmúltban olyan tanácsokat kapott, amelyek arra késztették, hogy átértékelje az ellátáshoz való hozzáállását – írja az E! News.

– Valaki azt mondta nekem, ha túl sokat törődsz valakivel, a végén nem törődsz saját magaddal. Erre a mai napig sokat gondolok. Fontos, hogy megtaláld azt az egy dolgot, amitől jól érzed magad, és abból építkezz. Tudom, hogy vannak alapvető szükségleteim, amelyek elengedhetetlenek, mindenekelőtt a testmozgás. Ez az az idő, amikor csak magam vagyok, feltölt, ettől pedig én is jobban érzem magam – mesélte őszintén.

Még márciusban Bruce és családtagjai közös nyilatkozatot tettek, hogy bejelentsék a világsztár diagnózisát.

„Bruce csodálatos rajongóival meg akartuk osztani, hogy szeretett Bruce-unk egészségügyi problémákkal küzd: nemrégiben afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire. Ennek eredményeként és nagy megfontoltsággal Bruce eláll attól a karriertől, amely oly sokat jelentett számára” – írta a közösségi oldalon a család.

Forrás: Blikk