Durván bánt Shane Tusup Szabó Zsófival
2022-05-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mindenkit sokkolt a hír: egy mindent elsöprő szerelem, egy mesebeli eljegyzés után alig három hónappal szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup. A fordulat azért váratlan, mert a legutóbbi időkig mindketten csak szuperlatívuszokban írtak, beszéltek egymásról, a közös jövőjüket tervezték, és még idén össze szerettek volna házasodni. Nem csoda, hogy mindenki arra kíváncsi, mi állhat a drámai fejlemény hátterében.

 

A Blikk információi szerint Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása nagyon friss, a kapcsolatnak alig pár napja lett vége, és úgy tudjuk, a döntést az RTL Klub sztárja hozta meg. Az ok pedig az, hogy Shane Tusup kifordult önmagából, a romantikus, szerelmes férfi egyszer csak megmutatta azt az arcát, amelyet Zsófi még nem ismert.

"Talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert"– árulta el a párhoz közel álló informátor, aki úgy tudja, egy hangos és durva veszekedés következménye volt a szakítás.

Arról, hogy Shane Tusup meglehetősen heves természetű, számos történet ismert: volt felesége, Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai bajnok úszónő szerint Shane nem tudja kontrollálni az indulatait, az edzőjeként több versenyről és uszodából is kitiltották a viselkedése miatt, míg az Iron Aquatics egykori edzője, Darren Ward őrjöngő viselkedése miatt be is perelte Tusupot. Úgy tűnt azonban, ez már a múlté, a Blikk információi szerint Szabó Zsófi még alig pár napja is az esküvői tervekről mesélt tévés kollégáinak, azt ecsetelve, milyen szerepe lesz a kisfiának a nagy napon. Aztán derült égből villámcsapásként jött a hír: mindennek vége.

– Zsófi mindenekelőtt édesanya, aki sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, még akkor sem, ha az illető mérgében „csak” tör-zúz a lakásban, belevág a falba és üvöltözik. Sosem akarna ilyen emberrel együtt élni, és amikor a hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésévek, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt – magyarázta a hirtelen döntés hátterét egy másik ismerős, aki szerint nincs visszaút, Szabó Zsófi ugyanis a válása óta annyira megerősödött lelkileg, hogy bármennyire is nehéz, nem gyengül majd el Shane Tusup esetleges szép szavaitól.

Az ugyanis a barátok és az ismerősök szerint nem kérdéses, hogy az edző a következő időszakban mindent megtesz majd, hogy visszahódítsa a műsorvezetőt.

- Boldog magyar anyák napját életem szerelmének! Remélem, csodálatos napod lesz! Ez a nap azért különleges, mert a te csodálatos anyai oldalad volt az első rész, amit mélyen megszerettem! Annyira büszke és szerelmes vagyok beléd, mint anya és nő! Igazán lélegzetelállító! – írta alig két hete egy közös kép alá Shane Tusup, ezzel is világossá téve, hogy Szabó Zsófiban igazi társra lelt, a jövőjét mellette képzeli el, és nem szeretné elveszíteni.

Forrás: Blikk