Borbély Alexandra nem áll még készen a gyermekvállalásra
2021-07-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hamarosan hivatalosan is összeköti az életét Nagy Ervinnel Borbély Alexandra, a színésznő azonban még nem érzi úgy, hogy készen áll a gyerekvállalásra.

 

Noha abban biztos, hogy szeretne majd babát, kicsit várna még a családalapítással.

- Nagyon szeretnék gyereket, de még nem érzem azt, hogy itt az ideje. (…) Mindig is úgy gondoltam, hogy lesz gyerekem és hogy sok gyerekem lesz, nyilván azért is, mert hárman vagyunk testvérek. Most 34 vagyok és még nincs. Nem a társadalmi elvárások miatt, de sokszor úgy gondolom, hogy „de hát én huszonévesen akartam anyuka lenni”. (...) De nyilván semmi sem véletlen, hogy miért nincs és én bízom a gondviselésben – fejtette ki a színésznő Szentesi Évával közös videóblogjában.

Borbély Alexandra elmondta, szerinte a gyerekvállalás nem jelenti egy nőnél a karrier végét, ha olyan férfi áll mellette, aki mindenben támogatja és segíti, sőt az alakját sem félti a várandósságtól.

- A testemet abszolút odaadnám ezért, ez szerintem teljesen normális. Ez nagyon függ attól, hogy milyen pasi van melletted. Hogy a férfi azt mondja: "hát jó, most így nézel ki, de így is gyönyörű vagy" – tette hozzá.Forrás: Blikk