Borbás Marcsiért megőrülnek a férfiak
2024-03-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Borbás Marcsi hosszú utat tett meg a sikerig, és bár sosem vágyott a hírnévre, a tehetségének köszönhetően mégis a csúcsra jutott. A televíziós műsorvezető korábban elárulta, hogy – az elmúlt évekkel ellentétben – ma már minden napját a kertben kezdi, és abból főz aznap, amit éppen ott talál. Az 55 éves Marcsi mindig igyekszik valami új ételt kitalálni, rögtönözni, de úgy gondolja, a zöldségekkel nem lehet mellé lőni. A konyha szeretete és a kert iránti szenvedélye nem csak a háziasszonyok körében teszi őt szimpatikussá, hanem a férfiakéban is.

Az egykori tévés nem beszél sokat a magánéletéről, de most kiderült, hogy számos titkos hódolóval rendelkezik. Egy internetes hírportálon arról számolt be az egyik rajongója, hogy az édesapja szívesen megismerné.

„Apa egyik nagy álma, hogy elhívja a tanyánkra és együtt főzzenek” – írta egy fiatal, mire aztán hasonló vallomások kezdtek érkezni.

„Apám szerelme, mindig nézi a műsorait!” – jött a következő bók.

„Az én apám dettó, teljesen odavan érte” – írta megint más. Mint az kiderült a hozzászólásokból, nemcsak a nagypapa korú férfiak érdeklődnek Marcsi iránt, hanem a középkorúak és a fiatalabbak is.

„A férjem is imádja, pedig nem egy hatvanas bácsiról van szó, csak most lesz harminc” – érkezett egy érdekes információ egy feleségtől.

„Az én férjem negyven, ő is imádja” – tette hozzá egy másik rajongó párja.

Na, de mi a Marcsi sikerének titka? Többen is úgy gondolják, a kiváló receptjei mellett a kisugárzása is nagy szerepet játszik abban, hogy bomlanak utána a férfiak.

„Van egy anyukafeelingje valahogy. Bár tudom, ő maga nem anya, de mégis van egy ilyen aurája” – írta egy férfi, akinek a véleményét egy másik hódoló osztotta:

„Férfiként mondom, van valami szexi ebben a nőben. Lehet, tényleg ez a gondoskodó kisugárzás teszi, vagy az ártatlan külseje, nem tudom, de ölelgetni való. Az már csak hab a tortán, hogy főzni is tud és nem pedig valami zacskós leves felmelegítésében merül ki a konyhai tudása. Szerencsés a férje, Marcsi nem mindennapi nő” – jegyezte meg.

Marcsi már két évtizede él boldog házasságban Krisztics Dezső dramaturggal, aki szintén oda meg vissza van a feleségétől, így a lovagoknak Marcsinál nincs esélyük.