Bódi Sylvi 40 évesen megérett az anyaságra
2021-12-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Második éve gazdaasszonykodik balatoni kertjében Bódi Sylvi. A vegetáriánus modell célja, hogy idővel minden zöldséget, gyümölcsöt megtermesszen magának, így szinte semmit ne kelljen a boltban vásárolni.

Nemrégiben például 200 kiló kivit szüretelt, amelyet, ha megfelelően raktároz, még tavasszal is bőven fogyaszthat. Az egykori modell, aki a TV2 Farm VIP című műsorában is megfordult és megmutatta, mire képes egy háztáji birtokon, a Blikknek elárulta, most érzi igazán a helyén magát. Már csak egy dolog hiányzik a teljes boldogságához: a család.

– Nem tettem le arról, hogy anya legyek, sőt, be kell vallanom, alapvetően most érzem igazán először, hogy megértem erre a feladatra.

 

Ugyan negyvenéves vagyok, de nem érzem, hogy lekéstem róla – árulta el Bódi Sylvi.

Mint mondja, néha megrökönyödik korábbi énjén.

– Sokan nem nézték volna ki belőlem tíz-tizenöt éve, hogy így boldog lennék, még magam sem. Néha rácsodálkozom az akkori önmagamra, és bevallom, nem feltétlenül tűnök szimpatikusnak magamnak. Persze mindenkinek van egy útja, amin végig kell mennie, és nekem ez a sok utazás, a természettel való harmónia megtapasztalása nagyon sokat adott – vallotta be Sylvi, aki azért költözött vidékre, hogy megteremtse magának a természetes életet.

– Miről szól az életünk egy városban? Egyik betonkockából megyünk a másikba. Ez nem élet, számomra legalábbis nem az – árulta el a TV2 kalandrealityjének versenyzője, aki ugyan élvezte a Farm VIP körülményeit, számára is akadt benne elég kihívás. – Én a növénytermesztésben képzem magam, most éppen a gombákat tanulmányozom és folyamatosan olvasok arról, mit és hogyan lehetne termeszteni. De a Farmon állatokkal is kellett foglalkozni, és azok még nincsenek a kertemben... Bár a terveim szerint még idén elkészül egy ól és egy kifutó a csirkéknek, kacsáknak, fürjeknek, mert a tojást szeretem és – vegetáriánus lévén – azt eszem. A kapirgálós tyúktól kapott tojásnál pedig nincs jobb – nevetett Sylvi, aki nem riad vissza a munkától, minden feladatot maga végez el a kertjében.

 

Vágyik az óceánhoz

A szörf szerelmeseként bejárta a leggyönyörűbb tengerpartokat Bódi Sylvi, aki hónapokig élt különböző szörfparadicsomokban. Erre már nem lenne képes, de ez nem jelenti azt, hogy nem áll többé deszkára.

– A lelkem egy része az óceánban van, és szeretnék újra egyesülni vele. A szörfözés nem egy olyan sport, amelyet csak úgy érzelemmentesen abbahagy az ember – vallotta be a modell.

Forrás: Blikk.hu