Bochkor Gábor komoly kapcsolatra vágyik
2021-04-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bochkor Gábor karrierje kisebb hullámvölgyektől eltekintve immár 35 éve töretlen, a magánéletében nem ennyire szerencsés – három évvel kislánya édesanyjával, Várkonyi Andreával való szakítása után még mindig keresi az igazit.

 

Ritkán beszél az érzelmeiről, ám most a HOT! magazinnal kivételt tett. Miután a rádiózás „fenegyereke” és Várkonyi Andrea útjai tizenkét év után elváltak, a kislánya jelenti számára a biztos pontot.

– Amikor még együtt éltünk, a családom volt számomra a bázis, és tudtam, hogy bármi is történik, ők ott lesznek velem. Ez azonban megszűnt, egyedül kell erősnek lennem, főleg azért, mert itt van nekem Nóri akiért felelősséggel tartozom, és vigyáznom kell rá. Ha mélyen vagyok, akkor sem szabad összeomlanom, hiszen apukaként gondoskodnom kell róla – kezdi Bochkor, aki abban a két évben sem hagyta el magát, amíg nem rádiózott. Ahogy magyarázza, most már az a feladata, hogy elsősorban apa legyek.

Várkonyi Andreával való szakítása óta a szinglik életét éli. Persze ezt nem önszántából teszi: a pandémia és a kor bizony komoly akadályt jelent egy harmonikus párkapcsolat kialakítására.

– Szerelemre vágyom és egy komoly kapcsolatra. Hülye lennék remeteéletet élni! A párkeresés azonban nem egyszerű így ötven év felett: teljesen más a vadászterület, mint harmincévesen. Van egy gyerekem, már a negyvenes nők rezonálnak. Óvatos vagyok, hiszen engem is értek már csalódások. Boldogan vállalnék egy új kapcsolatot, ismerkedem jelenleg is, de még nem találkoztam az igazival! – folytatja az ötvenhét éves médiaszakember, aki szerint a kor elhanyagolható, hiszen, ahogy magyarázza, a habitusa, az attitűdje és a karizmája pont olyan, mint a húszas éveiben volt.

– Bár ötvenhét évesen már jóval bölcsebb és tapasztaltabb vagyok, de legbelül harmincévesnek érzem magam!

Forrás: Blikk