Színek, melyek tarolni fognak 2021 tavaszán és nyarán
2021-04-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

A kialakult helyzet miatt 2020-ban és 2021-ben a legtöbb divatbemutatót online tartották meg, ennek ellenére ugyanúgy felkapottak ezek az események. Számos olyan szín jelent meg a bemutatott kollekciókban, amik egészen biztosan felkapottak lesznek idén.

Íme néhány trend, ami nagy valószínűséggel be fog robbanni 2021-ben:

Halványsárga

Ez a lágy színárnyalat tökéletes választás lesz idén a tavasszal. Mindegy, hogy egy felsőt, szoknyát, vagy valamilyen kiegészítőt választasz ebben a színben, az biztos, hogy fel fogja dobni az öltözékedet.

 

Rágógumi rózsaszín

Az egyik legfelkapottabb szín 2020-ban a rózsaszín volt, de még mindig trendinek számít. Ez a vakmerő szín nagyon sok árnyalatban létezik, de inkább a neon és a pasztell közötti árnyalatára gondoljatok.

 

Magenta

Ez a szín a lilás-rózsaszínes árnyalatával számos kollekcióban felbukkant, Isabel Marant-tól egészen a Rotate-ig. Nagyon sok árnyalata van (vannak, amik inkább lilásabbak, de olyanok is, amik a piros felé hajlanak), de teljesen mindegy melyiket választod, ez a szín különlegesebbé fogja tenni a gardróbodat.

 

Vibráló narancs

Ez a vibráló narancssárga már elég régóta a köztudatban van, és az idei tavaszi kollekciókban ismét megtalálható. Legyen szó egy kabátról, vagy egy kötött felsőről, sokak számára ez a szín lesz a legjobb választás.

 

Teniszlabda-szín

Tudjátok milyen színű egy teniszlabda? Talán a neon citrom és zöld keverékének mondanánk. Olyan tervezők, mint Balmain vagy David Koma, kijelentették, hogy ez a szín idén tavasszal tarolni fog.

Forrás: Glamouronline