Betti elárulta, együtt vannak-e még Jákob Zoltánnal
2023-11-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A Nagy Ő fináléjában Jákob Zoltán úgy döntött, hogy a 31 éves Hajnal Bettinával szeretne kapcsolatot kialakítani. Nemrég megtudtuk, hogy a páros még az ismerkedő fázisban van, hiszen a műsor ideje alatt nem találkozhattak egymással, most pedig maga a hölgy vallott érzéseiről, miszerint a szerelem, amit a milliárdos iránt érzett, már elmúlt.

Ahogyan azt korábban megírtuk, a Nagy Ő Jákob Zoltánja nemrég azzal lepte meg követőit, hogy új párja, Betti nélkül utazott el Dubajba, majd egy kérdezz-felelek során el is árulta, mi ennek az oka.

Most azért jöttem el pár napra Dubaiba egyedül, hogy tudjak merengeni a kettőnk kapcsolatáról... Miután visszatérek, lesz egy újabb nagy beszélgetésünk

- fogalmazott sejtelmesen Zoltán.

Betti elmondta, neki alig van szabadideje, ezért nem is nagyon tudtak eddig találkozni, az pedig egyenesen kivitelezhetetlen lett volna, hogy az üzletemberrel tartson dubaji útján.

Tartjuk a kapcsolatot telefonon. Én folyamatosan dolgozom, reggeltől estig, napi 12 órát. Emiatt sem tudott még kibontakozni a kapcsolatunk. Nehezen tudunk összehozni programokat. Nekem van egy 8 éves kislányom, és vele vagyok esténként. Találkoztunk már pár alkalommal, randiztunk és nagyon örülök, hogy egy olyan oldalát is megismerhettem, amit a műsorban nem. Neki ez a dubaji út most egy spontán utazás volt. Kivitelezhetetlen lett volna, hogy vele menjek, mert nekem a vendégeim hónapokkal előre be vannak írva a naptáramba.

- mesélte a fiatal nő, aki hozzátette, szerinte Zoltán azért ment ki az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába, hogy elmerengjen az eddigi kapcsolatukon, érzésein és azon, hiányzik-e neki Betti.

A Nagy Ő választottját is értesítette arról, hogy szeretne majd egy nagyobb beszélgetést, miután napokon belül hazajön Dubajból. A hölgy tud arról is, hogy a milliárdosnak nagyon sok elintézetlen dolga van a munkája miatt, és akkor fognak találkozni, ha azokat megoldotta.

Szerintem ő már készen áll a döntésre, és hamarosan lezárjuk ezt a mostani helyzetet.

- jelentette ki Betti, majd azzal folytatta:

Nem tudom, hogy érez irántam és el akar-e mélyülni ebben a kapcsolatban, vagy abbahagyjuk az ismerkedést is. Én várom a folytatást! Nekem kialakult a műsor alatt a szerelmi érzés iránta, de ez mostanra már átalakult.

Betti azt gondolja, minden kapcsolatban az elején kell letenni az alapköveket, vagyis az elején kell sok időt együtt tölteni, mert ha ez nem így van, akkor a szerelem helyett inkább szeretet fog kialakulni, és most ő is úgy érzi, ebben a fázisban van, de mindenképpen szeretné újraéleszteni azt az érzést, ami a műsor alatt alakult ki benne.

A fiatal műkörmös vágyik arra, hogy Jákob Zoltán úgy döntsön, megpróbálják folytatni az ismerkedést. Ugyan teljesen más az életvitelük, és az üzletember soha nem hagyná abba a munkáját, Betti nem érzi azt, hogy nagy lenne az életszínvonal-különbség, amikor együtt vannak.

Elvitt egyszer a Kollázsba, ami a Gresham palotában található, elképesztően elegáns étterem. Életemben nem voltam még ilyen helyen, de nem szorongtam, vagy nem jöttem zavarba. Jól éreztük magukat, viccelődtünk, megéltük a pillanatot, mintha egy egyszerű helyen lettünk volna. Külsősége miatt nem éreztem, hogy különbözne a mi életünk, de az tény és való, hogy kiütközik, hogy én sokkal többet dolgozom fizikai munkában, mint ő, és én ezt nem szeretném soha abbahagyni

- közölte Betti, aki nem tudná, és nem is akarná 50 ember körmét "félredobni", mert úgy érzi, a vendégeiből már egy nagycsalád lett.

A Nagy Ő választottja azt is elárulta, ha Jákob Zoltán azt szeretné, elutazzon vele valahová, ő még nyáron is csak egy hét szabadságra tudna elmenni e célból. Esetleg visszavehetne a napi munkaidejéből egészségügyi okokra hivatkozva, ami jól is jönne, hiszen elmondása szerint gyakran fáj a dereka.