Berki Mazsi adakozott kislányával
2023-11-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Berki Mazsi a jótékonykodás és az adakozás fontosságára hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán. Az édesanya egy rászorulónak segített a kislányával.

Berki Mazsi a Sztárboxban való elképesztő teljesítménye után a napokban nem érezte túl fényesen magát és kicsit le is betegedett. Mint mondta, nincs ideje ilyesmire, ezért gyorsan részt vett egy vitaminos, infúziós kezelésen, amely után rögtön jobban érezte magát és a kocsiban ülve, a korlátozott ideig megnézhető Instagram-történetében elmesélte, hogy milyen gesztust tettek egy rászoruló felé a kislányával.

"Nem szoktam mesélni arról, hogy hogyan és miként szoktam jótékonykodni, pedig egyébként nem is olyan régen voltam egy jótékonysági rendezvényen, ahol jómagam és a cégem is felajánlottunk a gyerekeknek ajándékokat és egyéb tárgyakat. Viszont most itt voltam Székesfehérváron az egyik bevásárló áruházban és kint volt egy tolókocsis bácsi, megmondom őszintén, megsajnáltam..." - fejtette ki az édesanya, aztán így folytatta:

"Nem szeretek pénzt adni, mert nem tudom, hogy abból mit vásárolnak ezek az emberek, viszont nagyon aranyos volt. Szegénynek egyébként nem volt lába, és ki volt írva egy táblára, hogy elfogad segítséget. A boltba befelé menet Emmácskával megkérdeztem, hogy mit vehetünk neki, úgyhogy vettem húst, zöldséget, meg kenyeret. Én csak arra szeretnélek benneteket buzdítani, hogy ha megengedhetitek magatoknak, és ha láttok hasonlót, akkor ti is segítsetek! Amit adunk, azt, higgyétek el, többszörösen visszakapjuk az élettől!" - hangsúlyozta Mazsi.