Bereczki Zoltán Szinetár Dórával való válásáról vallott
2020-12-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán között tökéletes volt a harmónia a színpadon, a szín­falak mögé pedig csak kevesen láttak be. Épp ezért ért mindenkit váratlanul 2012-ben, hogy hét év házasság után válik az álompár.

 

A válás óta egyikük sem nyilatkozott a kapcsolatukról, most Zoli megtörte a csendet az A válásról őszintén Palya Beával című beszélgetős videóban:

„Sértett kisfiú voltam ebben a dologban, az egészen biztos. Ott laktam a mi közös tizenhárom éves múltunkban, és vergődtem abban a helyzetben. Tudtam, hogy annak egyszer vége, mert nekünk el kell adni azt a házat, ahhoz, hogy értelmesen szét tudjunk menni. Nyilván nekünk ebben volt egy ilyen… külvilággal is meg kellett ebben küzdeni… akkor mi sajtóközeli termék voltunk, mint musical duett formáció. Mi úgy intéztük, hogy bezártuk az ajtót, és nem beszéltünk. De folyamatos presszió volt rajtunk a sajtó részéről, ez egy ilyen őrlődés volt, hogy viszont kivel lehet beszélni erről, ki az, akiben megbízhatsz, ki az aki ki fogja adni… (...)

Én ezt annyira elzártam… az indulatok megvoltak, és ezért, hogy ez semmilyen módon ne kerüljön felszínre, ezt a négy fal között lezártuk… és ez azóta nem kapott feloldást, ennek a kibeszélése még azóta is vár.”

„Alakul ez a béke bennem biztosan...”Forrás: Blikk