Széphalmi Júlia újra szerelmes
2020-12-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Széphalmi Júlia (28)  táncművész és férje, Sánta László (39) színművész szeptemberben határoztak úgy, hogy hat év után véget vetnek a házasságuknak. Színházi körökben egy ideje már nem volt titok, hogy a kapcsolat zátonyra futott, ahogy az utóbbi időben az sem, hogy Juliskára ismét rátalált a szerelem, s már kollégájával, Nagy Balázzsal (46) alkotnak egy párt.

– Igen, ez az igazság, együtt vagyunk Balázzsal – erősítette meg a Blikk információit Juliska, hozzátéve, kapcsolatuk még alakulóban van, ezért sem érezték készen magukat arra, hogy nyilvánosság előtt is vállalják a szerelmüket.Mint mondja, régi ismerősök a Madách Színházból, de sokáig csak kollégaként tekintettek egymásra.

– Néhány darabban játszunk csak együtt, így lassan formálódott a kapcsolatunk, ami előbb volt barátság és később alakult át szerelemmé – mesélte a táncművész.

Juliska és Laci ritkán meséltek a magánéletükről, így kevesen tudhatták, hogy voltak problémák a kapcsolatukban. Ezért is lepődhettek meg sokan, amikor a pár szeptember elején bejelentette, külön utakon folytatják.

– Nem magyarázkodni akarok, aki volt már hasonló helyzetben, tudja, hosszú út vezet egy házasság kudarcáig. Lacival már lezártuk a kapcsolatunkat, amikor Balázzsal közelebb kerültünk egymáshoz – mondta Júlia. – Hét éve ismerjük egymást, nem volt szerelem első látásra, viszont nagyon jó kollegiális viszony volt kettőnk között, ami az utóbbi fél évben kezdett átalakulni, először barátsággá, később pedig szerelemmé.

Ma már Sánta Laci is tudja, hogy volt kedvesére ismét rátalált a boldogság.

– Ez a helyzet egyikünknek sem könnyű. Laci nehezen viselte, sértett volt, hiszen kollégák, tudja, hogy a jövőben együtt kell dolgozniuk, de közben tudja, nem Balázs miatt ment tönkre a kapcsolatunk. Pszichológushoz járok terápiára, mert sokat kell még tanulnom magamról is, valamint nem szeretném ugyanazokat a hibákat elkövetni újra, amiket a házasságomban – magyarázta Juliska, elárulva, közös gyermekfelügyeletet kérnek a jövőben.

– Eddig is egyenrangú szülők voltunk, és fontosnak tartjuk, hogy ez így maradjon. A fiunk minden hétvégét az édesapjával tölti, hétközben pedig velem van. Most gyászolok, fájdalmas, szomorú ez az időszak, de tudom, hogy sokat köszönhetek a férjemnek és az együtt töltött éveknek, rengeteget tanultam. Hiszek a sorsszerűségben, hogy most jött el az ideje annak, hogy Balázs az életem része legyen, hiszen kellett ez a tapasztalat ahhoz, hogy egymásra tudjunk találni.

Mivel Nagy Balázs a Győri Nemzeti Színház művésze, hetente csak egyszer találkoznak Juliskával.

– Bár mindennap beszélünk telefonon, ez nem egyszerű, távkapcsolatban élünk. Egyelőre túl sok a bizonytalanság az életemben, és azt várom, hogy mikor rendeződik minden, hogy ezt a szerelmet teljes egészében megélhessem. Egyelőre még csak ismerkedünk, de az biztos, hogy szeretnék esélyt adni ennek a kapcsolatnak – mondta a Blikknek Széphalmi Juliska.

Forrás: Blikk