Nagy szerelemben él a legújabb luxusfeleség
2020-12-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A hétfőn este a VIASAT3-on visszatérő Feleségek luxuskivitelben csapata új taggal bővült, a negyedik évadban Anfisa Bulgakova is bemutatja, hogy milyen pazar körülmények között él.

 

Bulgakova egyébként jól ismeri a feleségeket, Vasvári Viviennel, aki idén már nem szerepel a műsorban, van egy közös vállalkozásuk, de Csősz Bogival is bensőséges viszonyt ápolnak. Anfisa családja Szibériából költözött Magyarországra, a csinos üzletasszony Sergiy Stakhovsky, ukrán teniszező felesége, három gyermekük van.

– A kilencvenes években költöztünk Magyarországra a családommal, akkor még csak hét éves voltam, nem volt könnyű, sok nehéz emlékem van a beilleszkedésről, de harmadikos koromra megtanultam magyarul, és akkor már könnyebb volt. Azóta pedig külföldön is éltem, Londonban tanultam –, ahonnan három diplomával jöttem haza- Párizsban és Japánban dolgoztam modellként, aztán a férjemnek, Sergiynek köszönhetően a világ számos pontján jártam azóta – mesélte Bulgakova, és azt is elárulta, hogy férjével, a híres ukrán teniszcsillaggal, hogy ismerkedtek meg. 

– Ismertük egymást, mivel a családjaink jóban voltak, de nem volt semmi különös. Aztán még Párizsban egyik nap kiírtam a Facebook- oldalamra a barátaimnak, hogy nincs-e véletlenül valaki más is rajtam kívül a városban. Csak Sergiy válaszolt, aki egy verseny miatt volt ott. Elhívott vacsorázni, aztán három hónappal később megkérte a kezem, tíz hónapra rá pedig összeházasodtunk.

 

A Beauty coachként foglalatoskodó Anfisa, a korábbi szereplőkkel szemben hisz a természetes szépség fontosságában, így a botox helyett az arcjógát ajánlja mindenkinek. – Fontos, hogy fenntartsuk az egyéniségünket és megőrizzük a vonásainkat, ezért, én az arcjógában hiszek: ha jól és rendszeresen végezzük, akár 10 évet is lehet fiatalodni vele.

Anfisa azt is elárulta, hogy Szerhij Rebrov, korábban kiváló focista, jelenleg a Fradi edzője, a család nagyon jó barátja.

– Nagyon jóban vagyunk, a férjem és ő régóta barátok, tulajdonképpen rokoni a viszony, hisz a harmadik fiúnk keresztapja. Minden napi találkozunk, a gyerekeink egy óvodába járnak, együtt mennek teniszezni, focizni.A műsort a Puncs.hu is támogatja.

Forrás: Blikk