Bármikor megszülethet Nádai Anikó gyermeke
2022-07-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nádai Anikó és vőlegénye, Hajmásy Péter már tűkön ülve várják, hogy megszülessen az első közös gyermekük. A műsorvezető már ideiglenesen el is búcsúzott az RTL Reggeli csapatától, illetve ellátogatott az utolsó terhességi vizsgálatainak egyikére is. Pocakja szépen kikerekedett az elmúlt hónapok során, hiszen már bármelyik pillanatban világra hozhatja a kisbabáját. A szülésről és a benne kavargó érzésekről bővebben is mesélt az RTL Reggeliben.

"Szenvedek most már, három hét van hátra nagyjából. Izgulunk, félünk, minden benne van most már igazából ebben az időszakban...plusz 20 kiló is!" - jelentette ki őszintén, majd az előkészületekkel kapcsolatban hozzátette: nem sietnek el semmit, viszont a héten már valószínűleg meglesz a babakocsijuk is.

"Mindennapos vagyok, bármikor beindulhat bármi..."- vallotta be a kismama, aki teljesen nyugodt. Az apás szülés is szóba került, de egyelőre még nem tudják, hogyan fognak alakulni a történések. Kisfia, Patrik is nagyon várja a testvérét, Anikó elmondása szerint sokat fog segíteni neki a kicsivel.

"Jobban szenvedek, jobban megérzem a meleget. Hogy feküdjek? Sehogy se kényelmes...elkezdtem erőteljesen bevizesedni, tepsi tenyerem lett..." - árult el néhány részletet a várandósságáról.


Forrás: Blikk