Az egész világ aggódik Katalin hercegnéért
2024-03-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Katalin hercegné állapota az egész világot lázban tartja, hiszen pontosan nem lehet tudni, mi van vele. Most Vilmos herceg szóvivője szólalt meg az ügyben.

Mi is megírtuk már, hogy Katalin hercegné idén januárban kórházba került, ahol tervezett hasi műtétet hajtottak végre rajta. A jövendőbeli királyné a sikeres műtétet követően a The London Clinic nevű egészségügyi intézményben lábadozott, ami a legmodernebb létesítmény az angol fővárosban, Vilmos herceg pedig több megjelenését is lemondta, hogy támogathassa a kedvesét, illetve kijelentették, hogy előreláthatólag húsvétig nem fog semmilyen szereplést vagy megjelenést vállalni a hercegné.

Igen ám, de ez teljesen megrémisztette a rajongókat, és már olyan összeesküvés-elméleteket gyártottak, mint hogy kómába esett az édesanya, vagy talán meghalhatott, plasztikai műtéten esett át, netalán elrontották a frizuráját a fodrásznál, és megvárja, míg visszanő a haja. A napokban azonban tavaly december óta először látták a walesi hercegnét a Windsor-kastély közelében egy személygépjárműben, amelyet édesanyja, Carole vezetett. Bár Vilmos herceg szigorúan veszi a magánéletükkel kapcsolatos ügyeket, és eddig nem kívánt nyilatkozni a felesége állapotáról, a képviselője most egy rövid nyilatkozatot adott ki:

A munkájára és nem a közösségi médiára összpontosít

– közölte a leendő király nevében a szóvivő azután, hogy kiderült, III. Károly nyári, születésnapi rendezvénysorozatán már visszatérne a feladataihoz a hercegné. Azonban kitudódott, hogy a palota nem erősítette meg a háromgyermekes anyuka részvételét. Az udvari illetékesek kijelentették: a tárca a bejelentés előtt nem konzultált velük. A New York Post írása alapján úgy tudni, már el is távolították Kate Middlteon nevét a kormányzati honlapról.

Egyelőre Katalin betegségéről továbbra sem derült ki több részlet, a palota mindössze annyit közölt, hogy a műtétje sikeres volt, így már az otthonában lábadozik, és amint releváns változás történik az állapotát illetően, majd értesítik az érdeklődőket.