Az anyósával való kapcsolatáról vallott Berki Krisztián
2019-09-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Ma már szinte idillinek nevezhető az a kapcsolat, amely Berki Krisztián, illetve az anyósa és az apósa között van. Pedig Mazsi édesanyja kezdetben nem rajongott lánya választottjáért.

Berki Krisztian

Nehézkesen indult Berki Krisztián és anyósa kapcsolata. Az überkirálynak kezdetben az is furcsa volt, hogy a felesége mennyire sokat beszél a szüleivel. Mostanra azonban fordult a kocka, Berki is nap mint megemeli a telefont, hogy az anyósával és apósával csacsogjon.

„Krisztián nem egy idilli családban nőtt fel. Eleinte furcsa volt neki, hogy én nap mint nap beszélek a szüleimmel. Mostanra azonban teljesen megváltozott a helyzet. Ugyanúgy beszél velük naponta, mint én. Befogadta őt a családom, fiukként szeretik Krisztiánt” – árulta el Berki Mazsi a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban. Berki örül a családias hangulatnak, ugyanakkor elszomorítja, hogy saját szerettei már nem ilyen lelkesek.

„Mazsi anyukája eleinte nehezményezte, hogy udvarolok a lányának. Mára azonban teljesen más a helyzet, kiváló a viszonyunk. Kaptam egy családot Mazsi által, amit nagyon jó megélni. Ugyanakkor nagyon szomorú, hogy az én családom nem feltétlenül így áll a jelenlegi családomhoz” – mondta Berki, aki kapcsolatuk elején éjt nappallá téve a szerelmével volt.

Berki Krisztian

„Amikor megismerkedtünk Krisztiánnal szinte 'elrabolt'. Egyfolytában Krisztiánnal voltam, s az anyukám ki is akadt, hogy vele kevesebbet beszélek. Azóta minden a helyére került, egy családként működünk” – áradozott Mazsi, aki egyedül az üzleti életben nem tud együttműködni az édesanyjával. Mazsi korábban – édesanyja kecskeméti cukrászdájának a mintájára – Budapesten nyitotta meg sajátját, ám rájött, hogy az édességbiznisz nem az ő útja.

„Mazsi és az édesanyja nagyon jó barátnők is, viszont az üzletben nem tudnak együtt dolgozni. Mindig volt feszültség, így azon a fronton közéjük kellett állnom. Viszont az életben, mint anya-lánya kapcsolat, irigylésre méltó a kapcsolatuk” – mondta a 20:00-tól látható ÜBERKIrályban Berki Krisztián.

Berki Mazsi

Forrás: Blikk