Aurelio esküvőre készülhet
2024-05-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Aurelio még februárban szabadult a börtönből, és minden jel arra mutat, hogy a bent töltött idő igencsak megváltoztatta őt: felhagyott a rossz szokásaival, nem érdeklik az egyéjszakás kalandok sem, csak a családjával foglalkozik. Egyesek szerint az esküvő is tervben van már.

Aurelio Onorato Caversacciót még 2021-ben ítélték 2 év 3 hónap börtönre személyi szabadság megsértése miatt, miután elrabolt egy férfit, aki tartozott neki. Az egykori villalakónak korábban egy kábítószer-birtoklási ügye is volt, ezért a büntetését 3 év 5 hónapra növelték. Már a börtönben volt, amikor kiderült, hogy egy egyéjszakás kalandból gyermeke született, ám a kislányt először csak a szabadulása után láthatta.

A februári szabadulása óta Aurelio óta messzire elkerüli a bajt, nem jár el éjszakánként, nem érdeklik a nők, a kislányára és annak édesanyjára fordítja az idejét. A gyermeke anyjával igyekeztek jó viszonyt kialakítani a közös gyermek miatt, s úgy tűnik, ez olyan jól sikerült, hogy egymásba szerettek. Jelenleg Baján élnek, és a pletykák szerint Aurelio fontolgatja az esküvőt.

„A baráti társaságban már többen beszélnek arról, hogy jövő nyáron akár jöhet az esküvő is. 'Au' nagyon lelkesnek tűnik, és szemmel láthatóan lubickol a családfő szerepében. Szerintünk jól állna neki a családalapítás” – árulta el Aurelio egyik, névtelenséget kérő barátja.