Jason Momoa válása után újra szerelmes
2024-05-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Válása után egy szakmabeli hölggyel jött össze a Trónok harca Khal Drogója.

Ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Hollywood egyik legszebb szerelmi története ért véget hivatalosan, amikor idén januárban Lisa Bonet színésznő két év különválás után beadta a válókeresetet, melyben két gyermeke apjával, Jason Momoával kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott. A zátonyra futott házassága után az Aquaman sztárjának ráadásul minden szempontból fenekestül felfordult az élete: mivel állandóan úton volt, sokáig nem is volt állandó fedél a feje fölött. Most azonban úgy tűnik, újra eltalálta a szívét Ámor nyila.

Az Independent kiszúrta, hogy a 44 éves színész közösségi oldalán, egy csokor friss fotóval erősítette meg, hogy kapcsolatban van, méghozzá egy gyönyörű Puerto Ricó-i származású amerikai színésznővel, Adria Arjona Torresszel, aki elkísérte őt még Japánba is, a Csavargások (On the Roam) című dokumentumfilmjének forgatására.

Momoa Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében több fotó is látható a barna szépségről, az egyiken például a színész éppen hátulról öleli őt, miközben egy étteremben asztalnál ülnek a barátaikkal.

A szerencsés hölgy 32 éve során számos ismert produkcióban feltűnt már, többek között az Elveszett próféciákban, a Tűzgyűrű: Lázadásban, A partiállatban, a Six Underground – Hatan az alvilágból című akció-thrillerben, a Hit Manben és a Morbiusban is. Arjonáról még azt lehet tudni, hogy ahogy a Trónok harca Khal Drogója, ő is volt már házas, 2019 augusztusában ment hozzá Edgardo Canales ügyvédhez, akitől végül tavaly elvált.