Aranylakodalomra készül Farkasházy Tivadar és felesége
2023-07-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Minden nap minden percét együtt tölti Farkasházy Tivadar és felesége, akik hamarosan az aranylakodalmukat ünnepelhetik. Teddy most azért él, hogy visszaadja a feleségének, amit ő kapott tőle.

Farkasházy Tivadar, a Heti Hetes egykori sztárja már másfél éve nem posztolt a Facebookon, de egyéb helyeken sem nagyon látni. Ennek az az oka, hogy Balatonfüredre, egy kis lakásba költözött a feleségével, Benedek Noémivel. Mostanában azonban kacérkodik a gondolattal, hogy ismét ír majd, amit igazán nemes okból tesz.

– Éppen most kacérkodom vele, hogy teszek egy magánjellegű bejegyzést, amit az elmúlt 10 év alatt soha nem tettem. Most lesz a feleségemmel az aranylakodalmunk, elég szerény ünnepség lesz, mindössze két embert hívtunk meg: Benedek Noémit és Farkasházy Tivadart. A születésnapok, a névnapok múló pillanatok, de ha a Facebookra fölteszem az évfordulónkat, akkor Mimi talán majd nagyon sok üdvözletet kap. Én őt akarom ünnepelni, és megköszönni neki az elmúlt ötven évet, amit együtt tölthettünk – mondta a humorista.

– Másfél éve Balatonfüreden élünk, az élet ugyanis hosszas együttléttel ajándékozott meg minket. Másfél éve nem voltam senkivel sörözni vagy kávézni, nem járok sehova, de sebaj, végre bepótlom az elmúlt évtizedeket. Túl sokat dolgoztam, úgyhogy most nagyon örülök minden percnek, amit Mimivel tölthetek:

gyakorlatilag a nap 24 órájából 24-et együtt vagyunk.

Tivadar elárulta, hogy a hosszú házasságnak nincsen titka, vagy ha van, akkor az a nőben rejlik...

– Én egy csodálatos nőt vettem feleségül. Mi az, hogy elvettem? A húsvéti asztalról vesz el az ember valamint. Inkább azt mondom, egy csodálatos nő véletlenül kiválasztott, mert ha azt mondom, én mindent Miminek köszönhetek, ezzel keveset mondok.

Most próbálom neki ezt visszaadni, meghálálni, de ez, amiért most együtt vagyunk, részben kényszerűség... az élet valahogy így hozta

– tette hozzá.