A válást fontolgatja Meghan és Harry
2023-07-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Több, a hercegi párhoz közel álló is azt állítja, hogy Harry és Meghan házassága a válás szélére sodródott. A család másik barátja, Lizzie Cundy szerint viszont ugyan a páros nem tervez véget vetni a kapcsolatuknak, azonban hozzátette, hogy a házasság vége akár Harry előnyére is válhat, ugyanis úgy véli, a királyi család visszafogadná őt, ha elválna Meghantől.

Csúnya szakítási pletykák lengik körbe Sussex hercegét és hercegnéjét: sokak szerint zátonyra futott a szerelmük. Volt olyan, aki azt állította, hogy Meghan és Harry külön költöztek, Lizzie Cundy azonban hamar eloszlatta ezen kételyeket, és kijelentette, hogy a szerelmesek „szó szerint kibékültek”. Kifejtette azonban a véleményét is, mely szerint Harry lehetséges, hogy boldogabb lenne, ha elválnának.

„Szerintem sokkal jobb lenne Harrynek. Ha mégis visszajönne ide, tárt karokkal fogadnák. Ne felejtsük el, hogy valamikor régen ő volt a legnépszerűbb királyi családtag, és az emberek tárt karokkal fogadnák őt; tényleg úgy gondolom, hogy ez lenne a legjobb Harry számára.”

Természetesen nagyon szomorú lenne, és a gyerekek is szomorúak lennének. De itt az ideje, hogy Harry hazatérjen.

„Azt hiszem, Meghan azt hitte, hogy minden a gyémántokról, ékszerekről, tiarákról és arról szól, hogy ő a show sztárja, de királyi családban nem erről van szó, és Kate hercegné mindig is a csúcson volt!” – jelentette ki, hozzátéve, hogy természetesen nem kívánja azt, hogy Harryék kapcsolata véget érjen.

– Nem akarom, hogy bármelyik pár szétmenjen, mert ha egy házasság szétesik, az szomorú, különösen, ha gyerekeid vannak. Mindannyian láthattuk az intő jeleket, nagyon más, ha az ember egy híresség hercegnője, mintha királyi hercegnő lenne, és őszintén szólva Meghan egyszerűen nem volt alkalmas a feladatra. Nem akarta vállalni a kemény munkát, hogy kórházakat nyisson meg és betöltse azokat a szerepeket, amelyeket a királyi családtagok töltenek be, és ami nem könnyű, nem csillogó, nem olyan, mint a vörös szőnyegen. Szerintem Meghan azt gondolta, hogy ő lesz a show első számú sztárja, pedig ez a szerep mindig Katalin hercegnét illeti majd meg.

Úgy vélem, bizonyos szempontból jobb lesz Harrynek, az ő oldaláról kell nézni, és ő most Kaliforniában van, nincsenek ott a barátai. Nincs családja, az apjával és a bátyjával is szakított, nagyon magányos lehet időnként

– mondta Lizzie Cundy.