Apás szülésre készülnek Hódi Pameláék
2020-12-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Élete legboldogabb időszakát éli Hódi Pamela és újdonsült férje, Tóth Bence, akik már alig várják, hogy megszülessen első közös gyermekük: noha még van idejük, a modell és labdarúgó szerelme már azt is eltervezte, milyen körülmények között jön világra a csöppség, aki már vidéken nevelkedik.

 

Fogni akarja a felesége, Hódi Pamela kezét a szülőszobán Tóth Bence, ezért apás szülést terveznek! Bár a gyönyörű modell-influencer és labdarúgó párja az elmúlt egy évben jót és rosszat is megtapasztaltak egymás mellett, életük legcsodálatosabb időszaka elé néznek. Idén tavasszal úgy tűnt, a kapcsolatuk végleg zátonyra futott, s bár már javában az esküvőjüket szervezték, mégis a szakítás mellett döntöttek, de viszonylag hamar visszataláltak egymáshoz. Hódi Pamelát és Bencét egyre szorosabb kötelék fűzi egymáshoz, ősszel hivatalosan is összekötötték életüket, komolyan elköteleződtek, sőt, úton van első közös gyermekük is.

– Ahogy telnek a hetek az esküvő után, egyre jobban érezzük egymás rezgéseit, jól kiegészítjük egymást. Erősebb és szorosabb lett a kapcsolatunk. Azonnal észrevesszük, amint a másik kicsit feszültebb. Azzal is tisztában vagyunk, hol vannak a másik határai, alkalmazkodunk – mondta a hot! magazinnak Pamela, aki számára az lesz a legmeghittebb érzés, amikor hazaérnek majd a kórházból. Mivel megunták a fővárosi életet, ezért nemrégiben nem messze Budapesttől vásároltak egy kertesházat.

Bár Pamela még csak az ötödik hónapban jár – egy kislányt hord a szíve alatt –, már azt is tudja, hogyan szeretné világrahozni a csöppséget: mindenképpen természetes úton szülne, mert első gyermeke, Natasa Zselyke 12 óra vajúdás után császármetszéssel született.


– Alapvetően egy injekciós tűtől is rosszul vagyok, még a vérvételtől is irtózom! De felszívom magam és félreteszem ezeket a rossz gondolatokat. Egy kisgyermek világrahozatala fájdalommal jár, ezért nekem is le kell küzdenem a félelmeimet. Fogni akarom a feleségem kezét a szülőszobán, én szeretném elvágni a köldökzsinórt! – mondta a hot! magazinnak Tóth Bence, aki számára csak az a fontos, hogy Pamela boldog legyen. A fiatalember nagyon várja már, hogy édesapa legyen, ám sokszor a párja rántja vissza a földre, hiszen a sok örömteli pillanat mellett számolniuk kell azzal is, hogy nem könnyű egy újszülöttel. Pamela a terhesség miatti hangulatingadozásaira is felkészítette a férjét, meg arra is, hogy a baba érkezése mindent megváltoztat. Mint kiderült, még nem tudják születendő gyermekük nevét, három név között hezitálnak.

Forrás: Blikk