Ambrus Attila büszkén mesélt egyéves kislányáról
2020-02-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egyéves lett Anna, Ambrus Attila gyermeke! A kislány hatalmasat nőtt az elmúlt időben, édesapja büszkén mesélt a Ripostnak:

„Teljesen odavagyok, Anna felállt, már öt lépést is meg tud tenni. Nekem ez olyan érzés, mintha megnyertem volna a lottóötöst” – áradozott Ambrus, aki szerint Anna nem csak gyönyörű, de nagyon rafinált is. „Eddig is mindent szétpakolt a lakásban, amikor pedig rászóltam, ártatlanul rám mosolygott mind a nyolc fogával. Hát lehet-e ezek után haragudni rá?”

Attila nem győzi hangsúlyozni: nagyon hálás érte, hogy mindent meg tud adni gyermekének, és sokkal jobb körülményeket biztosíthat számára, mint ahogy ő felnőtt.

„Szerencsére Annának sokkal szebb jövője lesz, érte a csillagokat is lehoznám az égről. A gyerekeknek példát kell mutatni és szeretni kell” – vallotta be a Viszkis, aki tekintettel van a feleségére is. Ott segít Rékának, ahol csak tud, mostanában főleg ő alszik együtt Annával, sőt, eteti is éjjelente lányát.

„Ezzel próbálom a feleségemet tehermentesíteni. De persze, boldogan teszem, hiszen imádom az apaság minden pillanatát.”Forrás: Blikk